Guido Weijers is nog niet van Yvonne af: ‘Juicebeving op komst’

Yvonne Coldeweijer laat niet los in haar juicezaak tegen Guido Weijers. Na twee maanden dreigt ze nog steeds met heftige informatie over de cabaretier: ze laat zelfs de naam van Thijs Römer vallen.

Yvonne Coldeweijer en Guido Weijers © YouTube, RTL

Het is nu bijna twee maanden geleden dat Yvonne Coldeweijer een groot juice-onderzoek naar Guido Weijers aankondigde. Ze heeft namelijk informatie gekregen over vermeende vakantiedames, die in ruil voor bepaalde zaken met hem op reis zouden gaan: “Bah. Guido (45) gaat de laatste tijd alleen maar op vakantie met 20-jarige meisjes.”

Yvonne’s onderzoek

Als dat al zo is, dan is daar op zich natuurlijk helemaal niets strafbaars aan, maar dik een maand geleden liet Yvonne weten meer te weten te zijn gekomen: “Ik heb de afgelopen tijd veel contact gehad met meiden die me over een aantal ervaringen hebben verteld. Gezien de leeftijd van deze meiden destijds, maak ik me best wel zorgen.”

Vlak daarna ging Yvonne in haar podcast hélemaal los, bijvoorbeeld door Guido een ‘vuile hond‘ te noemen. Ze gaf echter aan dat ze nog steeds wacht op een reactie van de komediant: “Ja, ik wil gewoon dat hij reageert. Van: Guido, dit gaat echt heel schadelijk zijn voor jou.”

Dreigement

Kennelijk heeft Guido nog steeds niet gereageerd, want de juice van Yvonne blijft voorlopig nog achter slot en grendel in de koeling staan. Maar hoe lang nog?

Plotseling, na een vrij lange radiostilte, komt de juicekoningin nu met een soort dreigement op haar juicekanaal. Een volger vraagt haar: “Ligt er nog juice te wachten wat de grond onder iedereen doet schudden?”

Daarop schrijft ze: “De meisjes waar Guido Weijers contact mee had, waren nog jonger dan die van Thijs Römer.”

In één adem

Het is natuurlijk behoorlijk heftig om iemand in één adem met Thijs Römer te noemen, omdat de acteur veroordeeld is voor strafbare feiten bij minderjarigen. Wat Yvonne wil zeggen met deze suggestieve stelling, blijft vooralsnog gissen.

Eén geruststelling voor Guido: Yvonne zet niet altíjd door met juice. In de lente dreigde ze bijvoorbeeld met sleaze and dirt over Patty Brard, maar dat is met een sisser afgelopen.

Schotland

Guido is net terug van zijn vakantie naar Schotland. Daar heeft hij vanochtend een filmpje over geplaatst:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vreest u voor de toekomst van Guido Weijers als cabaretier?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen