Patricia Paay kwade genius achter vermeende Patty Brard-dirt?

Het begint er steeds meer op te lijken dat Patricia Paay de BN’er is die de vermeende juicebom over Patty Brard wil laten ontploffen. Heeft zij belastende informatie over de SBS 6-ster?

Patty Brard en Patricia Paay © SBS

Er lijkt een groot schandaal op komst over Patty Brard. Volgens juicehyena Yvonne Coldeweijer heeft ze iets bij een BN’er geflikt en weet de panterdiva precíes waar het over gaat. Zelf negeert Patty die juice en volgens Evert Santegoeds weet ze simpelweg niet waar het over gaat. Haar vroegere tv-maatje Gordon heeft er in elk geval niets mee te maken, stelt Yvonne.

Niet overheen pissen

Yvonne wil er verder niet veel over zeggen, maar tussen neus en lippen door lijkt ze wel te lekken dat het iets met Patricia Paay te maken heeft. “Ik zeg eerlijk: ik ga er niet overheen pissen“, reageert ze namelijk in haar podcast.

Co-host Mark Koster barst vervolgens in lachen uit: “Ik ga er niet overheen p… Hahahaha.”

Yvonne: “Hehehehahaha. Nou, door. En door!”

Mark: “Nou, even kijken, heb jij de nieuwe show van Nadia… Hahahaha.”

Yvonne: “Hahahahaha.”

Mark: “We hebben hier een eindredacteur die helemaal gevouwen ligt nu. Hij vindt het echt heel leuk.”

Patricia een spion?

Het lijkt evident waarom Mark en Yvonne zo aan het gieren zijn. ‘Ik ga er niet overheen pissen’ wordt door iedereen natuurlijk opgevat als een verwijzing naar Patricia Paay, die in het verleden een bijzondere band had met Manneke Pis.

Welke belastende informatie zou Patricia kunnen hebben over Patty? De dames hebben een zeer turbulent verleden. Eén van hun laatste ruzietjes ging erover dat Patty in de media heeft geroepen dat zij af en toe ‘boodschappengeld‘ krijgt van Gordon, maar dat is volgens Patricia ‘bullsh*t’. Patty daarop weer: “Het zal te maken hebben met trots.”

Gele beelden

Waarschijnlijker is het dat de vermeende juicebom over Patty iets te maken heeft met de beruchte gele beelden waarop Patricia figureert. Jaren geleden lekte een pikant filmpje uit met Patricia en die werd door Patty gretig doorgestuurd. “Ja, ik heb het wel doorgestuurd – wie niet trouwens? – maar zeker niet als eerste.”

Patricia was daar wóest over. “Ja, ik heb via-via begrepen dat dit schijnt te komen doordat Patricia denkt dat ik haar beruchte plass*ksfilmpje als eerste heb verspreid. Daarom is ze nu boos op mij. Maar dat is helemaal niet zo.”

Patty ontkent

Patty heeft dus ontkend. “Waarom zou ik haar zwart willen maken? Ik ken haar mijn hele leven al. Vroeger kwam ze vaak naar ons huis, omdat er altijd iets te eten en drinken was. Als ik niet opendeed, klom ze gewoon over het hek.”

Volgens Patty hebben ze vrede gesloten op een feestje van Gordon, waar ze spraken over kunstheupen, borstimplantaten, televisiedirecteuren, schnabbels, Angela de Jong en hoge hakken.

Pais en vree of schone schijn? Heeft Patricia na al die jaren misschien alsnog sluitend bewijs gevonden? Wie weet horen we het binnenkort bij Life of Yvonne.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Yvonne Coldeweijer 'gaat er niet overheen pissen'. Is het duidelijk dat dit om Patricia Paay gaat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen