Najib Amhali eerste grote slachtoffer van Yvonne in 2024: ‘Kwalijk!’

Najib Amhali wordt genadeloos hard aangevallen op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. Hij is daarmee het eerste grote slachtoffer van de juicekoningin in 2024. “Dit is heel kwalijk.”

Najib Amhali © NPO

Yvonne Coldeweijer kondigde het gisteren al groot aan: heftige juice over niemand minder dan hitcabaretier Najib Amhali (52). De gevreesde juicekoningin heeft de komediant uit Abcoude een etmaal in spanning gehouden – zelf denkt ze dat hij vannacht heel slecht heeft geslapen – en nu brengt ze een deel van de informatie die ze over hem heeft naar buiten.

Potje plassen

Stamt de juice van Yvonne uit zijn verslaafde tijd? “Nee, ik heb alle juice van tien jaar geleden geskipt. Maar het moge duidelijk zijn dat hij in zijn verslaafde hoogtijdagen in ieder geval maximaal is vreemdgegaan. Clubs, hotels, backstage. Noem maar op en hij heeft het gedaan. De meest vieze verhalen zijn voorbij gekomen. Maar goed: ‘Hij was verslaafd.'”

Zo’n vijf jaar geleden is Najib afgekickt. “Lijkt het”, zegt Yvonne. “Is hij nog steeds clean? Daar steek ik mijn hand niet voor in het vuur. Er zijn veel spionnen die mij vertellen van niet. Als ik zijn vrouw was zou ik hem as we speak in een potje laten plassen. Desnoods een haar uit z’n hoofd trekken, als ie die – na deze stressvolle nacht – nog heeft.”

Extreem veel

Hoezo dan? Volgens Yvonne is er stront aan de knikker. “Er stromen extreem veel verhalen binnen over wat deze man allemaal uitvreet…”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Ze deelt een gesprek met een van haar bronnen, die Najib ‘echt een schoft’ noemt. De cabaretier wordt verweten nog steeds een vreemdganger te zijn. “Hij laat ze ook gewoon thuis komen. (…) Hij lacht zijn eigen vrouw keihard uit achter haar rug om. Hij is echt de ultieme vreemdganger.”

Kwalijke zaak

Yvonne schrijft tevens over een bekende fotografe die vreemd zou gaan met Najib. “In geuren en kleuren vertelt ze hierover an wildvreemden, waarbij ze zelfs appgesprekken laat lezen. Blijkbaar iets om trots op te zijn? Bah bah”

De cabaretier zou het zelfs met zijn eigen cliënten doen, aldus Yvonne. “Najib maakt misbruik van kwetsbare mensen en dit is een zeer, zeer kwalijke zaak. Een eigen afkickkliniek runnen terwijl je ligt te wippen met de cliënten? Lijkt me niet helemaal de bedoeling. 😳”

Meervaart

Yvonne heeft wel vaker soortgelijke juice over Najib geplaatst. Daarover zegt de bron van Yvonne: “Hij was heel bang dat hij bij de eerste keer door jouw berichtgeving alles kwijt zou raken. Uiteindelijk is het gesust, dus is hij gewoon weer verder gegaan. En zijn vrouw gelooft hem blind dus hij heeft ook weer weinig te verliezen.”

De komende dagen treedt Najib op in het Amsterdamse theater Meervaart. Hij heeft vandaag wel stories geplaatst op zijn Instagram-kanaal, maar heeft daar nog niet gereageerd op de beweringen van Yvonne.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Najib Amhali écht zo fout is als Yvonne schrijft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen