Najib Amhali woest op Albert Verlinde: ‘Waarom moet dit nou?!’

Najib Amhali is zwaar over de zeik vanwege de uitspraken die Albert Verlinde heeft gedaan over zijn zakenpartner Dave Roelvink. “Ik vond het vreselijk. Ik denk dan: waarom nou?!”

Dave Roelvink, Najib Amhali en Albert Verlinde © William Rutten, NPO

Dave Roelvink maakte twee maanden geleden met veel bombarie bekend dat hij verslaafd is geweest aan drank en drugs. Nog dezelfde avond zat hij in de talkshow van Beau van Erven Dorens om erover te vertellen. Wat blijkt? Hij deed het om de verslavingskliniek te promoten waar hij net als Najib Amhali een belang in heeft.

Najib boos

Een reclamestunt, vond Albert Verlinde het. Hij heeft kritisch gereageerd in Shownieuws. “Dan lijkt het, en dat vind ik oprecht, een soort commercial bijna. Waarom maak je het twee jaar en twee maanden later bekend? Van: ‘Wil je ook afkicken? Toevallig heb ik een kliniek in Abcoude, kom daar naartoe!’ Daar had ik een beetje een raar gevoel bij.”

Najib is daar zwáár over de zeik over. Hij vindt dit echt niet leuk van Albert, geeft hij aan in de Weekend. “Ik wil niet persoonlijk op mensen reageren, maar ik vond het vreselijk. Ik denk dan: waarom nou?! Een reclamestunt?”

Geld bij

Er wordt nog helemaal geen geld mee verdiend, benadrukt Najib. “Voor de mensen die denken dat we nu héél veel geld aan het verdienen zijn: er moet alleen maar geld bij. Het is de zorg. Onze droom is meerdere vestigingen en uiteindelijk een kliniek met bedden. Om mensen dan een heel goede behandeling te kunnen bieden.”

Het raakt hem dus wat Albert zegt. Wat vindt hij het ergste aan die opmerkingen van Albert? “Dat het een reclamestunt is.”

Taboe

Albert realiseert zich volgens Najib niet wat hij bij Dave aanricht. “Er was bij Dave zo veel angst om het naar buiten te brengen, het aan de wereld te vertellen. Dat heeft een jaar geduurd.”

Je moet niet op die jongen inhakken, vindt Najib. “Er zijn mensen die nog steeds niet durven te vertellen dat ze verslaafd waren of dat ze nog gebruiken omdat er zo’n taboe op rust en mensen er zo’n vooroordeel over hebben. Dat willen we doorbreken.”

Instagram

Dave over zijn verslaving:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waarom denkt u dat Dave Roelvink zijn vroegere drugsverslaving onthulde?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen