Fajah Lourens haalt uit naar Yvonne, zegt bewust naam verkeerd

Fajah Lourens haalt uit naar Yvonne Coldeweijer door bewust haar naam verkeerd te noemen, terwijl ze natuurlijk dondersgoed weet hoe de juicekoningin heet. “Ehh, Yvonne Coleweijer!”

Fajah Lourens en Yvonne Coldeweijer © RTL, NPO

Het track record van Yvonne Coldeweijer is dermate indrukwekkend dat de kans dat haar juice klopt vaak gewoon heel erg groot is. Van de week plaatste ze een berichtje over Fajah Lourens en Ruud de Wild. Ze zijn volgens de juicekoningin gespot terwijl ze wel héél erg klef met elkaar deden in het Amsterdamse W-hotel. “Ze waren flirty met elkaar.”

Fajah vertelt

Fajah stond gisteren voor de camera van RTL Boulevard, omdat zij tegenwoordig ook al in een ijsbad zit. Behoorlijk spuit elf dus, maar voor de showrubriek genoeg reden om verslaggever Fatima Moreira de Melo erheen te sturen. En uiteraard stelde zij ook een vraag over de juice van Yvonne: “Wat heb je daarover te vertellen, Fajah Lourens?”

Daarop zegt de eitwitmadame: “Nou, niet zo heel veel eigenlijk. Ik wou dat ik er een heel sjeuïg verhaal van kon maken, maar ik had hem uitgenodigd voor het ijsbad, alleen hij heeft daarvoor vriendelijk bedankt. Ik zei: ‘O, zal ik je dan een boek langsbrengen?’, en dat is gebeurd.”

Coleweijer

En toen? Fajah: “Toen hebben we ’s avonds een drankje gedaan en aangezien Yvonne Coleweijer (ze noemt de naam zonder ‘d’, red.) een heel netwerk aan spionnen heeft…”

Fatima merkt direct op dat Fajah de naam van Yvonne bewust anders uitspreekt. “Volgens mij heet ze anders, maar Yvonne. Maar niet gezoend en dat soort dingen allemaal niet?”

Fajah: “Nee. Nee.”

‘Je lacht wel!’

Het zegt genoeg dat Fajah ondertussen behoorlijk aan het lachen is. “O, maar je lacht wel!”

Fajah: “Hahahaha.”

Fatima: “Fajah, je kan niet zo goed liegen.”

Fajah: “Nou, ik was best goed in pokeren.”

‘Love is in the air’

Fatima denkt dat Fajah zichzelf verlinkt. “Je gaat altijd lachen, dat is jouw stijl.”

Fajah zwijgt daarop. Fatima: “Nou, goed, we zien het wel!”

Rob Goossens na afloop aan de desk: “Love is in the air!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Fajah Lourens zegt 'Yvonne Coleweijer', zonder 'd' dus. Flauw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen