Albert Verlinde basht Rob Kemps, rekent op tv-exit: ‘Het is voorbij’

Albert Verlinde vreest dat we Rob Kemps binnenkort in de greppel van het Mediapark zien liggen. Hij denkt dat zijn contract bij SBS 6 niet verlengd wordt. “Zijn imago is echt aangetast.”

Rob Kemps en Albert Verlinde © SBS, RTL

De periode dat Rob Kemps door de televisiekijkers werd geassocieerd met leuk en sympathiek, is door zijn gevoelloze gedrag richting de moeder van zijn kinderen wel echt voorbij. De presentator heeft zijn gezin met jonge kinderen in de steek gelaten voor zijn achtergronddanseres en wrijft zijn ex er wel héél erg in dat hij het nu ‘leuker heeft dan OOIT!’.

Albert kritisch

Terwijl zijn oud-geliefde Miriam Swinkels thuis voor de kinderen zorgt, zien we continu hoe Rob met zijn tong de achtergronddanseres bewerkt. Het is echt níet om aan te zien, vindt bijvoorbeeld Patty Brard. Zij vindt het belachelijk dat Rob met de kerst een foto plaatste waarop hij aan het tongen is met Stephanie Klaver, die danseres in kwestie.

Waar we Rob tegenwoordig mee associëren? Met hardvochtigheid en ongevoeligheid. Dat is in het geval van zijn werkgever SBS 6 nou niet zo’n ramp, maar zijn lage kijkcijfers zijn dat wél. De kijkers zijn er volgens Albert Verlinde evident klaar mee. Er zal in maart dus geen contractverlenging plaatsvinden, verwacht hij.

‘Het is voorbij’

Tijdschrift Weekend spreekt met Albert en vraagt hem wat hij van Rob vindt. “Mensen vinden Rob Kemps niet sympathiek meer sinds hij zijn gezin heeft ingewisseld voor zijn achtergrondzangeres. Wat denk jij, heeft hij z’n tijd bij SBS 6 wel gehad?”

Ja, antwoordt Albert. “Destijds was het echt een gouden greep om die man binnen te halen, maar het is allemaal niet gelukt. Dat programma, The Wheel, heeft klauwen met geld gekost. Hij zal misschien nog wel een programma krijgen, maar wederom een groot contract zal wel voorbij zin.”

Aangetast imago

Het imago van Rob is volgens Albert niet meer te redden. “Ik vind het lastig. Het is iemand die van de daken roept hoe gelukkig hij is. Dan denk ik: tja… Ik wil niet voor de ander praten of hij dat wel of niet zou moeten doen. Maar zijn imago is zeker wel aangetast.”

Hij besluit: “Het is niet meer de onbezonnen van-links-naar-rechtsmeneer, dat is wel over.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen