Bridget Maasland mist Art Rooijakkers totáál niet: ‘Het leidt echt af’

Van je collega’s moet je het hebben: Bridget Maasland benadrukt even fijntjes dat ze Art Rooijakkers echt totáál niet mist als presentator van B&B Vol Liefde. “Het leidt alleen maar af.”

Bridget Maasland en Art Rooijakkers © RTL

Bridget Maasland vindt het een positieve ontwikkeling dat de kijkcijferhit van haar thuiszender RTL 4 tegenwoordig presentatieloos is. Het bevalt haar uitstekend dat Art Rooijakkers niet meer van de partij is om de boel aan elkaar te praten. Eigenlijk is het onnodig en leidt het alleen maar af, zegt de presentatrice in De BLVD Podcast.

Zonder Art

Het is toch een kentering, aldus Bridget. “Het valt mij op dat er een soort van nieuwe stijl televisieprogramma’s wordt gemaakt. Dus zo’n B&B Vol Liefde wordt dan een succes terwijl er geen presentator bij zit. Terwijl Boer Zoekt Vrouw, nog steeds slow-tv maar dan mét een presentator, het dan toch minder gaat doen.”

Ze vervolgt: “Er is een nieuwe stijl qua, nou, in dit geval dan datingprogramma’s. Maar dat dat toch eigenlijk beter werkt. Het leidt een beetje af een presentator, dus je wil juist die mensen leren kennen, die karakters leren kennen en kijken wat er tussen die twee gebeurt. En niet dat er steeds iemand tussen komt van: ‘Hoe voel je je?’, of: ‘Wat zie je in hem?'”

‘Weer show minder’

Dat waren natuurlijk de vragen die Art de hele tijd aan al die kandidaten stelde, maar daar zit Bridget dus helemaal niet op te wachten. “Het is lekker dat je dat zelf allemaal mag aanschouwen.”

Co-host Luuk Ikink leeft mee met zijn collega Art. “Ja, maar straks gaan ze dat ook doen met Expeditie Robinson en dan heeft Art wéér een programma waar hij van af wordt gehaald.”

Eind van de rit

Bridget grappend: “Ja, straks gaan ze het ook met ons doen. Wij worden ook holograms uiteindelijk. Ja, AI, hahaha. Maar het valt me op dat er echt wel een verschuiving in heeft plaatsgevonden en dat ik het zelf ook prettig vind.”

Ze besluit: “En uiteindelijk, aan het einde van de rit, heb je wel nog met de reünie een presentator nodig. Dan is het leuk dat Art er in dit geval bij komt en daar nog over napraat. Maar in het programma zelf heb je dat niet meer nodig.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen