André Rieu nog nooit gefotografeerd op strand: ‘Paparazzi radeloos’

André Rieu is een van de meest geliefde artiesten van Nederland, maar toch zien we hem nauwelijks in de bladen. En in zijn zwembroek? Al helemáál niet. “Paparazzi missen hem áltijd.”

André Rieu © NPO

De roddelbladen komen maar al te graag meer te weten over het privéleven van André Rieu, maar dat domein beschermt hij ontzettend goed. We zien de violist nooit eens paraderen over de boulevard van een of andere mondaine badplaats of net als andere BN’ers in allerlei hippe tentjes op Ibiza zitten. Gáát hij überhaupt wel eens op vakantie?

André op Curaçao?

Dat laatste vraagt Patty Brard zich ten zeerste af. “Wij zaten net even te kletsen en ik kijk op die kaartjes en ik denk: het is nu pas het begin van het jaar en ik zie op het tweede kaartje alweer dat de kerstconcerten in de verkoop zijn. Gaat die man eigenlijk wel eens op vakantie?”, zegt ze in Shownieuws.

Collega Bart Ettekoven, die jarenlang aan het roer van de Weekend heeft gestaan, heeft geen idee. “Nou, je ziet eigenlijk nooit foto’s van hem op een strand of met zijn vrouw of zijn kinderen, dat ze lekker naar Curaçao zijn. Nee, eigenlijk, nee, ook als paparazzifotograaf… Die missen hem altijd op een of andere manier.”

Thuis in kasteel

De paparazzi zitten met hun handen in het haar: waar hangt Rieu in hemelsnaam uit in de zomer? “Of hij gaat gewoon niet op vakantie en blijft lekker in zijn eigen kasteeltje in Maastricht of hij gaat op heel geheime plekjes.”

Patty: “Dat denk ik niet, want als je nagaat dat hij 90 concerten doet… Hoeveel dagen zullen daarvan ook nog gereisd worden?”

Helft van het jaar

René Mioch denkt echt dat André bezeten is door zijn werk. “En in Amerika, met jetlags enzo. Dan kun je zeggen dat hij toch de helft van het jaar reist.”

Afgelopen week trad André op in Amsterdam en daarna is hij alweer doorgereisd naar Antwerpen. Zo gaat het maar door. “Het is ongelooflijk”, besluit Patty.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Rieu houdt de paparazzi op afstand. Slim?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen