André Rieu en Britt Dekker samen bij Linda de Mol: ‘Geluk bij ongeluk’

André Rieu en Britt Dekker vormen het laatste gastenduo van de nieuwe serie van de koetjes-en-kalfjes-talkshow Linda’s Wintermaand. “Dit is een geluk bij een ongeluk”, zegt Linda de Mol.

Britt Dekker en André Rieu © SBS, NPO

De gastenlijst van Linda’s Wintermaand, dat zondag terugkeert op de buis, is dit jaar niet heel verrassend. Twee weken geleden werden de eerste drie gastenduo’s bekend: André van Duin en Nikkie de Jager, Guus Meeuwis en Jelka van Houten, Peter Pannekoek en Anita Witzier. En nu zijn de laatste twee namen bekend: André Rieu en Britt Dekker.

Verlanglijstje

Gastvrouw Linda de Mol is helemaal in haar nopjes met André en Britt, vertelt ze aan Shownieuws. “In de laatste aflevering hebben we een heel leuke combinatie: André Rieu met Britt Dekker. André stond al héél lang op mijn verlanglijstje, maar die was er nooit.”

Door corona is dat anders. “Voor hem heel vervelend, maar voor ons een gelukje bij een ongeluk: doordat alles afgezegd is, kon hij komen en hij vond het ook heel leuk. Ik vind het een heel grappige combinatie met Britt. Ik ben daar heel benieuwd naar.”

Imperiumpje

André en Britt hebben meer overeenkomsten dan je denkt, zegt Linda. “Het zijn twee heel verschillende generaties, maar wat ze gemeen hebben is dat wat in hun kop zit, niet in hun kont zit, zou mijn moeder zeggen. Als ze iets willen, dan gaan ze er volledig voor en krijgen ze het ook allebei helemaal voor elkaar.”

“Dat deelt Britt wel met André, want vlak haar niet uit. Die heeft inmiddels een heel imperiumpje opgebouwd met haar YouTube-kanaal. Ze maakt gewoon even een tweede bioscoopfilm en in welk programma zat ze niet het afgelopen jaar? Laat die Britt maar schuiven en dat is ook wel wat ik in André Rieu bewonder. Wat die man allemaal heeft opgebouwd in zijn carrière is echt heel impressive.”

Mars

Britt raakte laatst in opspraak omdat ze beweerde dat er een #MeToo-incident heeft plaatsgevonden bij Expeditie Robinson. Een cameraman, die beschikt over voedsel, zou zich hebben laten bevredigen door een kandidate, die geen voedsel tot haar beschikking had.

Twee weken geleden was Britt te gast in de talkshow van Linda’s neefje Johnny en daar wilde ze er niets over zeggen. De verwachting is dat Britt zich ook bij Linda niet zal hoeven te verantwoorden voor deze serieuze verdachtmaking.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen