Leontien van Moorsel berispt Jaimie Vaes: ‘Niet goed voor kindje!’

Leontien van Moorsel zou het onbegrijpelijk vinden als Jaimie Vaes inderdaad weer terug is in de armen van Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine. “Dat is niet goed voor hun kindje.”

Leontien van Moorsel, Jaimie Vaes en Lil Kleine © SBS

Jaimie Vaes verbrak begin vorig jaar haar relatie met Jorik Scholten, nadat via Yvonne Coldeweijer een filmpje was uitgelekt waarop ze ogenschijnlijk door hem wordt mishandeld. Ze belandden vervolgens in een nogal turbulente relatiebreuk, waar zelfs de rechter aan te pas moest komen, maar inmiddels gaat het gerucht dat ze weer samen zijn.

Aan de Prinsengracht

Zelf ontkennen de twee in alle toonaarden, maar Patty Brard stelt in Shownieuws dat het toch echt klopt. “Wij horen van echt bronnen die echt best wel héél erg dichtbij het stel staan dat ze toch weer regelmatig bij elkaar vertoeven, dat Jaimie vaak ’s nachts in het huis van Kleine verblijft aan de Prinsengracht.”

Presentator Manuel Venderbos: “En dat gaat dan verder dan co-ouderschap?”

Patty: “Dat weet ik niet. Ik ben er niet bij, maar ik hoor wel dat ze heel veel tijd met elkaar doorbrengen.”

Zoenend op feestje

Jaimie en Jorik zijn bovendien zoenend gespot, aldus Patty. “Ja, op een of ander feest zijn ze zoenend gespot, waardoor de directe omgeving zoiets heeft van: ja, jongens, als jullie nu staan te zoenen dan gaat het tóch uitlekken, waardoor dat inderdaad naar juicekanalen gelekt is.”

Collega Bart Ettekoven: “Er zijn ook heel veel mensen die er volgens mij een beetje verbolgen over zijn, omdat ze zoiets hebben van: waar begín je aan? Dat is wel begrijpelijk gezien de achtergrond van dit koppel. Ze zijn niet voor niets uit elkaar gegaan. Ik begrijp ook wel dat veel vrienden tegen haar roepen van: ‘Doe dit niet, doe dit niet!’”

Uitgelekt via vrienden

Sterker nog: Bart denkt dat hun vermeende liefdesreünie door diezelfde vrienden is uitgelekt. Bewust. “Ja, dat die het misschien ook wel wíllen lekken, zodat nu heel Nederland het weet en heel Nederland tegen ze kan roepen: ‘Doe het niet, doe het niet.’”

Daar geeft Patty in elk geval gehoor aan: “Het is een beetje een gek stel, want het is natuurlijk een toxische relatie, vind ik, omdat het niet met en niet zonder elkaar kan.”

Advocate en roddelkont Natacha Harlequin: “En dit, precies wat jij zegt, dat zie je echt héél vaak. Echt heel erg vaak.”

Slecht voor kind

Leontien van Moorsel, oud-profwielrenster, berispt Jaimie en Jorik. Zij maakt zich ernstige zorgen over het welzijn van hun 4-jarige zoontje Lío. “Je hebt wel samen dat kind en als ze dan rollend, vechtend… Dat is ook niet goed voor dat kind. O, man, voor zo’n kindje… Voor zo’n klein kind.”

Patty: “Ik hoop voor die kleine vooral – en dan heb ik het over het kind – dat het goed tot elkaar komt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het dom dat Jaimie Vaes weer terugkeert in de armen van Lil Kleine?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen