Jaimie Vaes afgekat op SBS 6: ‘Ze is een stelselmatige leugenaar’

Jaimie Vaes is gisterenavond flink afgekat door een van de deskundigen van Shownieuws. Ze is door Bart Ettekoven weggezet als een ‘stelselmatige leugenaar’. “Ik geloof haar niet meer.”

Bart Ettekoven en Jaimie Vaes © SBS 6

De onthulling van de Playboy-cover met daarop Jaimie Vaes was gisteren groot in het nieuws. Bij de presentatie van de cover was ook haar knipperlichtrelatie Afshin aanwezig en voor de camera van RTL Boulevard vertelden de twee dat het nu weer hártstikke goed gaat samen. Maar hoe geloofwaardig zijn dit soort woorden nog uit haar mond?

Geloofwaardigheid

Niet bepaald, sneert Bart Ettekoven aan de desk van Shownieuws. “Ik zag haar vanavond, want ze had ook een interview aan Boulevard gegeven over deze nieuwe relatie en wat mijn probleem eigenlijk nu met haar is: we weten natuurlijk met terugwerkende kracht hoeveel zij de afgelopen jaren heeft gelogen in interviews.”

Jaimie is daardoor haar geloofwaardigheid kwijtgeraakt, vindt Bart. “Dus als ik haar nu hoor zeggen hoe gelukkig ze is en hoe lief hij voor Lio is, dan denk ik: twee jaar geleden hoorde ik je hetzelfde zeggen over Lil Kleine.”

‘Structurele leugenaar’

Patty Brard denkt dat het een ‘serieuze relatie’ is. “Ja, maar, Bart: mensen kunnen ook gewoon een keer bijdraaien, hè?”

Bart: “Ja, maar snap je dat ik er dan moeite mee heb? Als iemand zo stelselmatig eigenlijk heeft gelogen de afgelopen jaren, over hoe gelukkig ze was terwijl we nu weten dat het helemaal niet zo was… Daar had ze een reden voor, prima, maar daardoor heb ik nu wel moeite om haar te geloven als ik haar hoor zeggen: ‘Ik ben zó gelukkig! Hij is zo lief.’ Hebben jullie dat niet?”

Collega Tooske Ragas: “Dat moet misschien slijten óf je krijgt gelijk. Dat kan natuurlijk ook.”

‘Je gunt het haar’

Patty is niet bezig met de geloofwaardigheid van Jaimie. “Je gunt het niemand, dat ongeluk waar zij doorheen zijn gegaan. Het was zo’n rommel dat ik het gewoon bijna een opluchting vind om te horen dat ze nou wél gelukkig is. Dat is toch hartstikke fijn?”

Het is wel gek dat Jaimie heeft gezegd dat ze van haar ex Lil Kleine nooit een Playboy-shoot mocht doen, aldus collega Natacha Harlequin. “Wat doet dat ertoe eigenlijk? Wat wel of niet mocht toen zij met elkaar gingen? Je denkt helemaal na: wat ga je zeggen in zo’n statement? En dan heb je het toch weer over Lil Kleine. Laat die vent! En ga lekker je eigen ding doen, klaar.”

20 duizend euro

Jaimie schijnt ‘slechts’ 20 duizend euro te hebben gekregen voor haar shoot in Playbloy, vanwege de ingestorte oplage van het mannenblad. Patty Brard zegt dat er in haar tijd ‘vele malen meer’ werd betaald.

Bart: “Ik moest vooral zo lachen om Patty haar opmerking vandaag in onze vergadering dat ze zei: ‘Voor 20 duizend euro zou ik nog geen sok uit doen!’”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Bart Ettekoven een punt? Is Jaimie Vaes haar geloofwaardigheid verloren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen