Jaimie Vaes verklaart rare uitspraken Estelle Cruijff: ‘Koen is nu exit’

Jaimie Vaes verklaart waarom Estelle Cruijff laatst zo spastisch deed toen Shownieuws haar vroeg naar hun driehoeksvriendschap met Koen Kardashian. “Dat is nu voorbij.”

Jaimie Vaes © SBS, Instagram

Ze waren lange tijd het meest leeghoofdige trio van de socials: Estelle Cruijff, Jaimie Vaes en Koen Kardashian. Maar nu hebben we ze al lange tijd niet meer samen gezien. Hoe zit dat precies? Estelle deed vorige week ontzéttend spastisch toen ze daar bij de albumpresentatie van Gordon naar gevraagd werd door een verslaggever van Shownieuws.

Koen is exit

Waarom deed Estelle dat? Shownieuws heeft nu een andere hoofdrolspeler gesproken: Jaimie. Zij vertelt, ook bij een of andere presentatie, waaróm Estelle zo raar deed. “Ja, daar hebben we verschillende redenen voor. Ik heb gewoon afstand genomen om verschillende redenen en ik denk dat het ook gewoon even beter is zo.”

Jaimie is klaar met Koen. “Van een afstandje zie ik dat hij het heel goed doet en dat vind ik alleen maar goed voor hem, daar ben ik blij voor. Ik denk als je op een gegeven moment gewoon teleurgesteld wordt, of dat nou in een relatie is of een vriendschappelijke relatie, dan moet je daar grenzen aan geven. Dat heb ik geleerd.”

Handen eraf

Lange tijd ging het gerucht dat Koen niet meer met die dames om wilde gaan, omdat zij bekend zouden staan als ‘snuifdozen’ en hij net is afgekickt. Maar Jaimie doet nu net alsof Koen de boeman is. “Voor mij was het door bepaalde acties die zijn ondernomen door Koen op vriendschapsgebied…”

Ze besluit: “Toen heb ik gezegd: ‘Dat accepteer ik gewoon niet’, dus dan trek ik mijn handen ervan af. Dat is mijn beweegreden geweest. Niets te maken met de dynamiek tussen ons drie, want Estelle is nog steeds mijn lieve vriendin en die heeft dat gelukkig niet gedaan, dus die staat nog dicht naast me.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Jaimie Vaes eigenlijk wel relevant genoeg om het shownieuws te halen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen