Jaimie Vaes krijgt forse tik van RTL-gezicht: ‘Nobody f*cking cares’

Jaimie Vaes krijgt een forse verbale tik in haar gezicht van Farja Farvardin, die voor de online kanalen van RTL Boulevard werkt. “Ja, pff, nobody f*cking cares. Zeg waar het op staat!”

Farja Farvardin en Jaimie Vaes © Tom Cornelissen, YouTube

Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, heeft de nieuwe talkshow van Robbert Rodenburg voorbij zien komen en is totaal niet onder de indruk van zijn interview met Jaimie Vaes. De mishandelde ex-vriendin van Lil Kleine is samen met Anna Nooshin en Estelle Cruijff te gast in het programma, maar dat levert geen nieuwe inzichten op.

‘Nobody cares!’

Eigenlijk is er geen enkele relevante vraag gesteld, sneert Farja in zijn Insta-stories. “Ik ben gewoon benieuwd: hoe is de voogdij? Is het 50/50? Hoe is het contact met Jorik? Hoe gaat het nu tussen hen? Is het allemaal goed geregeld? Hoe is het met de drugsverslaving? Heeft zij een drugsverslaving?”

Hij vervolgt: “Weet je, dat zijn allemaal vragen die ik gewoon wil weten. Niet over ‘patronen in mijn leven’ en ‘we zitten nu in rustig vaarwater’. Ja, pff, nobody f*cking cares. Zeg gewoon waar het op staat en zeg gewoon wat je wil zeggen. Kom anders niet als je politiek correct bent!”

Vermoeiend

Het is sowieso tergend om naar die Jaimie te kijken, vindt Farja. “Ik vind het gewoon een beetje vrij vermoeiend als zij begint te praten. Zij praat heel veel, maar ze zegt precies niks. Dan denk ik: ja, verdoe onze tijd dan ook niet. Ga daar dan ook niet zitten.”

Hij vervolgt: “Anna laat haar kwetsbare kant zien, Estelle haar humor en dan denk ik: Jaimie, wat laat jij weer zien? Het is allemaal weer dat je denkt: wat zég je allemaal?”

Glenda Batta

Robberts interview met Glennis Grace bevalt hem beter. “Je kunt alles over haar zeggen, maar ze is wel gewoon eerlijk. Ze had ook gewoon politiek correct kunnen wezen. Ze zegt: ‘Ik vind het allemaal een beetje overtrokken’, maar ja, als zij dat vindt… Ballen dat ze dat durft te zeggen, want ze weet dat ze daar heel veel problemen mee gaat krijgen.”

Terug naar Jaimie: “Zij is wel de reden waarom ik dit seizoen weer naar Expeditie Robinson ga kijken. Eerlijk is eerlijk: ik ben wel weer benieuwd hoe ze het gaat doen en of ze ver gaat komen. Gaat ze opgeven of niet? Met wie sluit ze een verbondje? Ik vind haar ondanks dat toch nog wel interessant. Daar ben ik gewoon eerlijk in.”

Acht alinea’s verder blijft er vooral één ding hangen uit Farja’s verhaal. ‘Veel praten, maar precies niks zeggen.’

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Jaimie Vaes een lege mediapersoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen