Natacha Harlequin wil doodgaan met chips in mond: ‘Van Croky’

Vlak voordat Natacha Harlequin (50) haar laatste adem uitblaast, wil ze graag dat er iemand een paprikachipje in haar mond legt. “En dan niet van Lay’s, maar van Croky. Dat is zouter.”

Natacha Harlequin © SBS 6

Natacha Harlequin kan niet koken, maar ze is wel gek op eten. En dan niet per se eten dat heel gezond is. Kip met vel, Surinaams eten vol met koolhydraten, álles gaat erin. En chips dus. “Paprikachips is mijn guilty pleasure. Ik ga met een grote bocht om het chipsschap in de supermarkt heen”, legt ze uit in de Weekend.

Team-Croky

Als het om paprikachips gaat heeft Natacha een specifieke voorkeur. “Je hebt wat paprikachips betreft team Croky en team Lay’s. Ik ben team Croky, want dat is zouter. Ik ben heel erg van zout.”

Volgens de onderzoeksjournaliste van de Weekend zit daar wel extra E621 in, oftewel mononatriumglutamaat, ‘waardoor je blijft eten’. Natacha: “Het is allemaal fout. Alle E-nummers, alles zit erin. Maar ik denk, als ik kom te overlijden, dat ik dan wil dat iemand nog even een chipje in mijn mond stopt, zo erg is het, haha!”

Chips in de kist

De Weekend-interviewster schrikt er helemaal van. “Dus er gaat een zakje Croky paprikachips mee in je kist?”

Natacha: “Jazeker. Met mijn highlighters en de eyeliner erbij. Maar nu niet hè. Ik ben heel goed bezig en ook al heel lang. Ik maak gezonde keuzes. Ik ga nu naar de 1.500 calorieën en dan 1.350. Dat is voor mij veel per dag. Het gaat wel heel langzaam, dat zeg ik ook tegen mijn diëtiste. Maar zij zegt: ‘Bij jou gaat het op de goede manier’, dus daar hou ik me aan vast.”

Women’s Health

Er moeten nog flink wat kilo’s af, aldus Natacha. “Als ik bij Shownieuws in beeld ben, dan lijk ik wel 100 kilo zwaarder! Zo ondankbaar, voor de camera’s werken. Dat is echt zo hoor. Ik vind dat wel erg en ik ga er nu voor om zes kilo af te vallen, ik sport me een ongeluk!”

Ze besluit: “Eigenlijk vind ik dat ik ook op een cover moet. Al die mannen staan nu met hun wasbordje op de Men’s Health. Ik wil op de Women’s Health. Waarom hebben ze daar nog geen vrouw van 50 voor gevraagd die tien kilo wil afvallen, maar niet weet hoe ze moet eten? Haha!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Natacha Harlequin wil op de Women's Health. Doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen