Dyantha Brooks blijkt zwanger na opmerking Natacha Harlequin

Begint haar naam met een N? En daarna een A? Ja, het is Natacha Harlequin, het tv-medium van SBS 6! Ze wist dat haar collega Dyantha Brooks zwanger was voor ze het zelf wist. “Bizar!”

Dyantha Brooks en Natacha Harlequin © NPO, SBS

Het fragmentje waarin de Amerikaanse talkshowster Whoopi Goldberg plotseling aan een collega vraagt of ze zwanger is haalde gisteren ook in ons land meerdere grappige-filmpjesrubrieken op tv. “Ik zou het heel erg vinden als iemand zou vragen: ‘Ben je zwanger?’”, reageert Shownieuws-ster Dyantha Brooks aan tafel bij Humberto Tan.

Dyantha zwanger

Toch is ook haar wel eens zoiets overkomen, onthult Dyantha. “Heel toevallig… Mijn collega Natacha Harlequin, strafrechtadvocaat bij Shownieuws, vroeg het mij ook terwijl ik het aan niemand had verteld en het zélf nog niet wist. ‘Ben jij zwanger?’ En toen heb ik naar aanleiding van díe opmerking een test gedaan en ik bleek zwanger.”

Natacha vroeg dat overigens wel in een privésetting, benadrukt ze. Dus niet zoals Whoopi gewoon op de nationale televisie. “Om het zo en plein public te doen…”

‘Iets dat ik zie’

Hoe wist Natacha dat Dyantha zwanger was als er zelfs nog geen Clearblue aan te pas was gekomen? “Ja, ze zei ook: ‘Het is iets dat ik zie, dat ik voel.’”

Humberto heeft zelf ook wel eens geblunderd op het gebied van zwangerschappen, bekent hij. “Ik heb wel eens gevraagd aan een vrouw: ‘Hoeveel maanden nog?’ Toen keek ze me aan en toen had ik het moeten begrijpen wat er was gebeurd. En toen zei ik: ‘Nou, het kan niet meer zo lang duren.’ Ze was niet zwanger. Hahaha.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen