Maik de Boer leeft nog, maakt klein meisje woest: ‘Kijk uit, L*L!’

Hé, wat een mooi nieuws: Maik de Boer staat ook deze week weer in de roddelbladen en dat betekent dat zijn vrees om te overlijden vooralsnog ongegrond is. Wat heeft hij te melden? “Kijk uit, L*L!”

Maik de Boer © NPO

Poeh poeh, nou nou, wat heeft Maik de Boer de mensen een paar weken geleden laten schrikken. Hij riep ineens in de roddelbladen dat hij bijna komt te overlijden en dat hij zelfs al een afscheid voor vrienden heeft georganiseerd. Heeft hij wat ergs onder de leden? Ziet hij het niet meer zitten? Nee, hij dénkt het gewoon. “Hopelijk mag ik 63 worden.”

Maik op skivakantie

Nou, Maik heeft nog twintig dagen te gaan en vooralsnog ziet het er allemaal goed uit. Ook deze week staat hij namelijk weer in de roddelbladen (de enige plek waar we hem tegenwoordig nog horen), dus dat betekent dat hij nog steeds gezond en wel is. Wat heeft de vroegere BN’er-stylist ditmaal te melden? Dat een skivakantie hem bijna fataal is geworden…

Jeetje, die Maik is ook wel fatalistisch zeg. Wat is er dan gebeurd op die skivakantie? “Eigenlijk had ik geen zin om op wintersport te gaan toen ik daarvoor gevraagd werd door vrienden. Ik houd niet van de winter. Maar ze stonden erop dat ik mee zou gaan. Ik heb het meest flitsende skipak gekocht dat ik kon vinden. Een prachtig zwart pak”, zegt hij in Story.

Ei-houding

Maik deed op die skimiddag ook een band om zijn hoofd en een hippe skibril op. “Alleen zag ik heel weinig door die skibril. Eerder had ik op televisie gezien dat skiërs in een ei-houding gaan zitten. Wist ik veel. Ik dacht dat dat moest. Maar toen ging ik zo hard, dat ik een kinderklas in ben geskied.”

Wát?! Dus Maik gaat als een kip zonder kop van die berg af en slachtoffert daarbij een hele groep schoolkinderen? Ja. “Al die kids vlogen bij wijze van spreken om me heen. Ze vielen alle kanten op.”

‘Kijk uit, L*L!’

Maik is direct tot de orde geroepen. “Er was toen een heel klein meisje, met een blond staartje en een roze pakje, en die zei in plat Amsterdams tegen me: ‘Kan je niet uitkijken, L*L! Dat zal ik nooit meer vergeten.”

Hij besluit: “Na dat debacle heb ik alleen nog maar met glühwein op het terras gezeten. Het was afschuwelijk. Het pak heb ik overigens nog steeds.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Maik de Boer een hysterica?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen