Rob Kemps dé herhaalklaas van 2023? ‘Stop over die begraafplaats!’

Als Rob Kemps en zijn vriendin niet druk zijn met het poseren voor paparazzi, dan zit hij wel weer ergens aan een talkshowtafel om over Parijse begraafplaatsen te praten. “Herhaalklaas!”

Rob Kemps © SBS 6

Rob Kemps kijkt terug op een verschrikkelijk jaar. Zijn populariteit is definitief vervaagd en zijn tv-contract loopt bijna af: wát een ellende kan de showbizzwereld zijn als je geen goed imago hebt. Tussen al dat rare gedoe met z’n nieuwe vriendin door probeert hij z’n ambacht weer een beetje op te pakken: cliché’s over Parijs oprakelen in de media.

Rob is herhaalklaar

We horen Rob de laatste tijd ook steeds over een of andere Parijse begraafplaats, een van zijn favoriete plekken in de stad. Allemaal leuk en aardig, maar de meedogenloze kijkcijferspuwer Tina Nijkamp heeft het nu wel genoeg gehoord. Ze zet Rob op één in haar lijstje van de grootste tv-herhalers van 2023. Meedogenloos.

Tina op haar analysekanaal: “De top vijf van tv-herhaling in 2023? Op één: Rob Kemps die vertelt dat hij van Franse chansons en de begraafplaats Père-Lachaise houdt.”

Krezip-drummer

Door naar de nummer twee. “De aandacht voor de drummer van Krezip die drummer werd bij U2. Ging er een week voorbij dat er niet over werd gepraat in talkshows?”

Wie de top drie afmaakt? “André Hazes jr. die zegt dat het beter gaat dan ooit.”

O, ja, afschuwelijk. Dat hij het nu állemaal anders doet. Dat hij zich nu beter voelt dan óóit. En we moeten het allemaal weten. En liever nog? Complimentjes uitdelen. Wat doet hij dat góed. Zucht… Kan iemand André’s signaal beperken tot Ahoy? Dan hebben we er, gezien zijn matige kaartverkoop, hooguit één keer per jaar last van. Scheelt weer.

Waar Matthijs heen?

Terug naar Tina’s lijstje. Op vier? “Zenders die bij flops zeggen ‘dat er in ieder geval wat nieuws wordt geprobeerd’. Eens, maar een flop zegt ook dat wel het totaal verkeerde nieuwe format is uitgekozen door de zenderbazen.”

De top vijf sluit af met de vraag: naar welke zender gaat Matthijs van Nieuwkerk? Talpa, NPO of toch RTL? Tina kan het inmiddels niet meer aanhoren…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoort u Rob Kemps graag praten over Franse begraafplaatsen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen