Maik de Boer al direct uit Slimste; deze BN’ers zitten wél in finaleweek

Maik de Boer debuteerde gisteren in de laatste aflevering van De Slimste Mens vóór de finaleweek. Hij had twee derde kans om de finaleweek te bereiken, maar dat is niet gelukt: hij lag er al gelijk weer uit.

Maik de Boer © KRO-NCRV

Bij zijn debuut in De Slimste Mens kon tv-stylist Maik de Boer het niet laten om zijn medekandidaten Mohammed Chahim en Tijl Beckand te beoordelen op hun outfit. “Ik had al mijn twijfels over die witte gympen, want dat noemen wij midlifecrisis-schoenen, voor als je nog een beetje mee wil doen”, bitchte Maik tegen Mohammed.

Maik flirt met Maarten

Ook over de outfit van Tijl Beckand was Maik niet tevreden. “Tijl maakt een heleboel goed met zijn lichaam. Qua kleding mag het iets spannender. Ik vind zijn schoenen het leukst. Wat ik geef? Een 6,5.”

Maarten van Rossem kon wél op lovende woorden rekenen. “Zwart kleedt af, maar ik vind Maarten een heel aantrekkelijke man. Dat is wel het type waar ik over het algemeen op val, want ik hou van nerds. Ik hou van mannen die me kunnen verrijken qua kennis, dus ik ben altijd aan de buis gekluisterd als hij in beeld is. Een mooie man.”

Al na één aflevering eruit

Maik debuteerde in de laatste aflevering voor de finaleweek en had dus extra veel kans om de finaleweek te bereiken, maar het mocht niet baten. Hij werd in het finalespel naar huis gespeeld door Tijl Beckand.

En dat terwijl Maik erg veel tijd had gestopt in de voorbereiding. “Ik heb zo’n tien afleveringen teruggekeken van De Slimste Mens. Dus eerlijk is eerlijk: we beginnen nu, maar ik kan die koppen al lang niet meer zien. Dus ik hoop dat het helpt!”

BN’ers in finaleweek

Welke BN’ers zitten er wél in de finaleweek? Tijl Beckand en Mohammed Chahim blijven dus gewoon zitten. Elke dag is er een nieuwe uitdager, namelijk de top vijf beste kandidaten van dit seizoen:

  • Maandag: Rob Kemps
  • Dinsdag: Frank Evenblij
  • Woensdag: Caroline Brouwer
  • Donderdag: Emma Wortelboer
  • Vrijdag: Andries Tunru

Wie gaat er dit jaar naar huis met de Slimste-bokaal? We weten het over een week.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen