Maik de Boer bijna failliet door megahypotheek, wil terug op tv

Maik de Boer was ooit een gevierde televisiestylist, maar de laatste jaren is hij volstrekt in de vergetelheid geraakt. Daardoor kon hij ook de megahypotheek op zijn appartement niet meer betalen.

Maik de Boer © KRO-NCRV

Tot voor kort woonde Maik vlakbij de Wibautstraat in Amsterdam. “Klopt, maar daar ben ik bijna aan failliet gegaan. Ik moest, bij wijze van spreken, vierduizend euro hypotheek per maand betalen en verdiende maar drieduizend. Net op tijd heb ik het kunnen verkopen!”, aldus de stylist tegen weekblad Privé.

Barcelona

Nu is Maik naar het Prinseneiland verhuisd, ook in de hoofdstad. Hij woont dichtbij Ans Markus, die hem ook heeft gewezen op het nieuwe appartement. Daarnaast heeft hij ook nog een appartement in Barcelona. “Dat is er nog steeds. Daar ben ik het afgelopen jaar slechts één keer geweest”, zegt hij.

Waarom ging hij daarheen? “Niet eens voor vakantie, maar omdat er bij buren was ingebroken. Ik dacht: dat zal mij niet gebeuren, dus toen ben ik heen en weer gevlogen om de boel te beveiligen.”

Tv-comeback

Al met al klotst het geld bij Maik niet tegen de plinten. Hij hoopt dan ook op een televisiecomeback. “Het is de bedoeling dat dat wel weer gaat gebeuren. Er staan wat dingen gepland, maar daarover kan ik pas over een paar weken iets zeggen.”

Houdt hij het tot dan financieel wel vol? “Ik heb wel een paar leuke opdrachten gedaan, hoor. Zo heb ik een behoorlijk lucratieve opdracht gehad van een fietsenfabrikant, diezelfde waar Anita Witzier ook reclame voor maakte.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Maik de Boer graag terug op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen