Luuk Ikink ontdekt iets raar: ‘Rachel voegt uitverkocht concert toe!’

Hé, wat is dat nou weer voor iets geks? Als Luuk Ikink nietsvermoedend aan het scrollen is op zijn telefoon, hoort hij plotseling de kassa van Rachel Hazes rinkelen. “Een uitverkocht concert!”

Luuk Ikink en Rachel Hazes © RTL, NPO

Het is een wonder met al dat Hazes-gelazer, maar de mensen vinden het kennelijk nog steeds leuk: de concertserie Holland Zingt Hazes. De liedjes van wijlen André Hazes spreken nog steeds tot de verbeelding en dan nemen mensen types als André Hazes jr., Jeroen van der Boom en kassajuffrouw Rachel Hazes kennelijk maar op de koop toe.

‘Al uitverkocht!’

De kaartverkoop voor de editie van volgend jaar is in volle gang: men kan nog steeds allerlei soorten tickets kopen voor de drie avonden in Ziggo Dome. Of, eh… Wat?! Het zijn er ineens víer, ontdekt Luuk Ikink, de grote ster van RTL Boulevard. Als hij gisterenavond op zijn telefoon zit te scrollen, ontdekt hij dat er iets raars aan de hand is.

Dit nieuwe, vierde concert dat Rachel op een reguliere donderdag uit de hoge hoed tovert, blijkt namelijk al direct uitverkocht! “Uit het niets is er vanavond ineens een Holland Zingt Hazes-concert toegevoegd aan de line-up en die is gek genoeg METEEN uitverkocht 🤔”, schrijft hij in een bericht op X.

Bedrijfsuitje

Mogelijk is dit een veredeld bedrijfsuitje, aldus Luuk. “Het zal wel een bedrijf zijn dat een leuke avond voor het personeel heeft geboekt. Maar, staat wel leuk, vier concerten in plaats van drie op de rol.”

Dan komt Marcus den Blanken, de secondant van Angela de Jong, opeens met een héél gemene sneer: “Of Rachel heeft iedereen met wie ze ruzie heeft een gratis kaartje gegeven om het goed te maken. 😉”

Nou, ergens in Mijdrecht ligt vanavond een AD in de open haard. Dat zal lekker knisperen…

X

De tweet van Luuk:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Een bedrijfsuitje naar de zingende onderdanen van Rachel Hazes: leuk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen