Maxime Meilands ‘verkrachter’ praat in Story: ‘Die meid zat op MIJ!’

Maxime Meiland wordt hard aangevallen door de Story. De man die ze beschuldigt van verkrachting staat, onherkenbaar, op de cover. “Ze liegt willens en wetens”, staat erbij.

Maxime Meiland © Story, YouTube

Er is volgens Maxime Meiland dertien jaar geleden iets verschrikkelijks gebeurd: ze schrijft in haar boek dat ze is verkracht door een ‘ex-bajesklant’. En deze man doet nu groot zijn verhaal in de Story, die hem omschrijft als ‘beschaafd en intelligent’. Hij bevestigt het met Maxime te hebben gedaan, maar wel met wederzijds goedvinden.

Vijftien jaar

De man vertelt dat Maxime en hij allebei 15 waren toen ze elkaar ontmoetten in Noordwijk. Niet veel later belandden ze in de bosjes. “Maxime was duidelijk meer ervaren op seksueel gebied, had meer meegemaakt. Ik had voor Maxime nog maar één keer seks gehad. Maxime nam het initiatief en begon dingen bij mij te doen, als je begrijpt wat ik bedoel…”

Het was nog zijn ontdekkingsfase, vertelt de meneer. “Ik was nog een groentje, Maxime duidelijk niet. We gingen in elkaar op en hadden seks. Maar de jongens zaten twintig meter verderop nog bij het bankje te chillen en begonnen ons op een bepaald moment te zoeken. Toen ze ons vonden en dichtbij kwamen, zat Maxime bovenop me.”

Vrije wil

Dat zegt volgens de man genoeg. “In haar boek zegt ze niet dat die jongens ons betrapten en met eigen ogen zagen dat het seks uit vrije wil was. Ze zat bovenop me, dat was geen verkrachtingssituatie. We zijn daarna ook gewoon doorgegaan en naderhand ben ik naar huis gegaan.”

Later is hij zelfs nog op haar verjaardag geweest, vertelt hij. “Maar kon haar eerst niet vinden. Wat bleek nou: ze lag op bed met een gozer. Ik heb haar de hele avond ook bijna niet gezien. Die verjaardag liep compleet uit de hand, er werden allemaal dingen gestolen.”

Rancune

De Vespa van Maxime werd ook gejat en daar beschuldigde ze hem van. “Vanaf dat moment zat ze vol rancune… Waaruit dat blijkt? In haar haat naar mij, en omdat ze rondbazuinde dat ik haar verkracht zou hebben. Dat was in het begin heel heftig.”

Het zegt volgens hem genoeg dat ze nooit aangifte heeft gedaan. “Dit is gewoon sensatie zoeken en een roep om aandacht.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat er een luchtje zit aan het verhaal van Maxime Meiland?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen