Carlo Boszhard minder hysterisch in Masked Singer: zo kijkt hij nu

Carlo Boszhard is na de felle kritiek van buitenaf inderdaad een stuk minder hysterisch in The Masked Singer. Zijn mondhoeken bewogen in de afgelopen uitzending nog geen millimeter…

Carlo Boszhard © RTL

Er is flink wat om te doen geweest: de extreem hysterische manier waarop Carlo Boszhard jarenlang achter de desk van The Masked Singer zat. Elke keer als er een BN’er uit een pak kwam, dan scheurden zijn mondhoeken bijna open. Alsof hij een ufo zag landen in de studio. Het was écht een beetje overdreven en dat vonden veel mensen verdacht.

Geoefende emotie

Veel kijkers vroegen zich op een gegeven moment af of Carlo zo’n reactie niet gewoon acteert en mediacriticus Victor Vlam kwam met het antwoord: hij stelt van wel. “Deze emotie lijkt gewoon geoefend te zijn voor de spiegel. Het lijkt gemaakt te zijn om gescreenshot te worden om dat boven artikelen over The Masked Singer te plaatsen”, riep hij.

Zelf heeft Carlo een paar weken geleden beterschap beloofd in een artikel met De Telegraaf. “Boszhard belooft te luisteren naar de mensen die hem te verbaasd vinden reageren bij de onthullingen”, was te lezen in de krant.

Daad bij woord

Het lijkt erop dat Carlo de daad bij het woord voegt: afgelopen weekend kwam Anniko van Santen uit zo’n pak bij The Masked Singer en de lippen van de presentator bewogen nog geen míllimeter. Zijn mondhoeken bleven zó rustig dat zelfs de Mona Lisa jaloers zou zijn.

Hoe hij nu reageert? Carlo spreidt zijn armen, vouwt zijn handpalmen open naar boven en kijkt heel indringend naar zijn mede-panelleden. Eerst naar Monica Geuze rechts van hem, daarna naar Loretta Schrijver links van hem. Hun monden bewegen wél en gaan ook redelijk ver open, maar Carlo houdt zijn mond echt dicht.

Minder hysterisch

Carlo lijkt zich dus aan zijn belofte te houden. “Ik snap de kritiek. Je moet jezelf alleen wel voorstellen dat wij na een lange avond pas rond middernacht de onthulling van een karakter opnemen. Als we dan iemand goed geraden hebben, dan ga ik uit mijn dak”, legde hij onlangs uit.

Daar is inmiddels dus weinig meer van over. The Masked Emotions…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Carlo Boszhard ineens niet meer hysterisch in The Masked Singer. Hét bewijs dat de reactie van de jury gescript is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen