Wendy van Dijk zwijgt: ‘Waar blijft het nieuws over je relatiebreuk?’

Wendy van Dijk wordt onder druk gezet om haar relatiebreuk bekend te maken, want volgens kenners is het evident dat haar relatie met Erland Galjaard voorbij is. “Ze zwijgt!”

Wendy van Dijk en Erland Galjaard © NPO

Het is eigenlijk nooit een gezellig koppel geweest: Erland Galjaard en Wendy van Dijk. Er hangt altijd een beetje chagrijn om die twee heen. Ze hebben al een keertje in een bevestigde huwelijkscrisis gezeten, maar dat hebben ze toen met elkaar opgelost. Maar nu lijkt het weer helemaal hommeles te zijn: DJ Errie heeft nu een appartement voor zichzelf.

Waar is Wendy?

Wendy zit ondertussen mooi weer te spelen, maar ze wordt echt nóóit meer ergens met Erland gespot. Laatst vertrok tv-bobo Marco Louwerens bij Talpa, die had een leuk feestje en toen kwam Erland helemaal alleen. Wendy was nergens. “Veel andere tv-collega’s fronsten daarover hun wenkbrauwen”, meldt de Story.

Maar was Wendy dan wel in Nederland? We zien de laatste tijd steeds op Instagram dat ze in Portugal op een yogamat ligt en zwijgend door de bergen loopt. Een ‘yoga-retreat’ noemen ze dan. Moet je 1.900 euro betalen en dan mag je de hele dag naast Wendy de zonnegroet doen. Afschuwelijk. Hoe dan ook: Wendy was nog in het land, aldus het blad.

Fluistergesprek

Al met al heeft Errie dus z’n eigen appartement, is Wendy continu op yogavakantie en worden ze nooit meer ergens samen gespot. Niet in de auto, niet op vakantie, niet in de studio. Nergens. En dat zegt volgens de Story genoeg. ‘Wanneer wordt SCHEIDING Wendy & Erland bekendgemaakt?’, staat er groot op de cover.

“Voor haar tv-collega’s is het momenteel het fluistergesprek van de dag: halen ze überhaupt hun tienjarig huwelijksjubileum? En wanneer zullen Wendy en Erland hun verwachte huwelijksbreuk naar buiten brengen? De stilte voorspelt weinig goeds.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Je kunt voor 1.900 euro bij Wendy op de yogamat liggen. Leuk kerstcadeau?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen