Rob Kemps wekt woede met liegen over paparazzo: ‘Cut the crap!’

Guido den Aantrekker, de baas van de Story, stoort zich mateloos aan de uitspraken die Rob Kemps doet over zijn sterpaparazzo Edwin Smulders. “Cut the crap met je sneue gejammer!”

Rob Kemps © SBS, Google

O, o, o, wat is ie weer lekker bezig, die Rob Kemps. Jaagt echt íedereen tegen zich in het harnas en nu heeft hij ook nog de woede gewekt van de Story, een van de belangrijkste showmedia ons land. Guido den Aantrekker, de baas van het blad, maakt echt gehákt van de carnavalszanger. Wie is in vredesnaam de manager van deze SBS 6-artiest?

Gedoe over foto’s

Wat is er nu weer aan de hand? Rob is echt al een flinke poos in het nieuws omdat hij zijn gezin met jonge kinderen in de steek heeft gelaten om lekker over de wereld te reizen met zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver. Een half jaar geleden waren die twee heet nieuws en wilde ieder blad een foto van het stelletje hebben.

Story-ster Edwin Smulders geldt als de beste paparazzo van het land en hij was dan ook de allereerste met die foto’s. Je kon zien dat het stelletje wíst dat ze gefotografeerd werden; ze trakteerden Edwin zelfs op een uitgebreide zoenpartij. Iedereen blij, die foto’s op de cover van de Story en tóen ging het mis. Rob kreeg er namelijk enórm veel kritiek op.

Vlegel

Critici vonden het ongepast dat Rob en Stephanie voor de lens van Story gingen tongen met elkaar, want waarom zou je dat in vredesnaam doen? Het is allemaal al pijnlijk genoeg voor zijn ex-vriendin Miriam Swinkels. Die paparazzoshoot is dus echt in Robs gezicht ontploft en nu, een half jaar later, spuugt hij opeens zijn gal over Edwin.

Rob kotst in het AD op Edwin: “Die gast heeft vier dagen bij ons in de bosjes gelegen! Wat doe je dan? Op een gegeven moment moet je toch een keer naar buiten; dan schiet hij toch lekker die foto? Maar dan hoor ik weer: het is geposeerd. Nou nee hoor, die vlegel ligt dagenlang hier in de tuin. En nee, we hebben er ook geen geld voor gevraagd.”

‘Cut the crap!’

En juist daar zit Story-baas Guido den Aantrekker zich ontzéttend over op te winden. Hij haalt keihard uit naar Rob. “Cut the crap, Rob Kemps. Er zijn niet eens bosjes rond je flat (zie foto), Edwin zat gewoon zichtbaar in zijn auto, netjes geparkeerd in de straat. Je zwaaide zelfs een paar keer vriendelijk naar ‘die vlegel’.”

Oftewel: het zoveelste bewijs dat Rob een ontzettende poseur is. En dat ontploft nu hard in zijn gezicht. “Dus bespaar ons je sneue gejammer en focus liever op je carrière #tip”, sneert Rob.

Tweet

Het Vinex-paradijs waar Rob woont:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen