Tino Martin verwijdert massále kritiek op Ahoy-concert: ‘Wéér lam!’

Tino Martin heeft zijn fans vrijdagavond dubbel genaaid in Ahoy: niet alleen gaf hij mensen met de duurste kaartjes rukplaatsen, ook leek hij alwéér lam te zijn. “Wat een schande.”

Tino Martin © Instagram, SBS

Als Tino Martin ergens aan het eind van deze eeuw heengaat, dan kunnen ze hem het best onder de grond stoppen in een enorme wodkafles. Zijn liefde voor alcohol lijkt immers groter dan zijn liefde voor zijn ambacht: optreden. Hij leek vrijdagavond weer kacheltje lam op het podium van Ahoy te hebben gestaan en de kritiek erop is echt massáál.

Woeste reacties

Je kunt je afvragen waarom je überhaupt de portemonnee zou trekken om naar de mannelijke versie van Bonnie St. Claire te gaan, maar er zijn dus echt mensen die 500 euro per kaartje hebben afgetikt om vrijdagavond in Ahoy te zitten. Deze mensen met de duurste kaartjes stond een lelijke verrassing te wachten: ze werden flink gedegradeerd.

Vanwege de tegenvallende animo besloot Tino om op te treden in de kleine zaal van Ahoy en mensen met de duurste kaartjes werden willekeurig op een andere plek gezet. Wat een naaierij. En dan ook nog kacheltje lam op het podium staan… De Insta van Tino loopt echt óver van de boze bezoekers; zijn censuurteam kan er bijna niet tegenop werken.

Lam on stage

Tino’s team doet zijn best om alle woeste reacties direct te verwijderen, maar de tsunami van boze bezoekers houdt maar niet op. “Weer lekker borreltje vooraf Tino?”, klinkt het op zijn Insta. En: “Als je niet lam op het podium zou hebben gestaan, zou het vast een leuke avond zijn geweest. Zuiplap!”

Sylvana wijst erop dat Tino tijdens het concert ‘Ziggo laat je horen!’ riep, terwijl hij in Ahoy stond en niet in de Ziggo Dome. “Tino, ik zou even gaan afkicken en daarna gewoon baantje zoeken bij een restaurantje in je woonplaats, artiest zijn is veel te hoog gegrepen voor jou.”

Arrogante kwal

Het lijkt erop dat fans Tino massaal de rug toekeren. “Het is oooover, het is over en voorbij!!!!! Wat een KUT concert! Jij moet lekker terug bij tante Roosje gaan schreeuwen, want zingen kan je niet meer, arrogante kwal!”

Yvonne Coldeweijer denkt dat Tino niet bij zijn positieven was. “Een spion had het gevoel dat Tino weer zo zat was als een aap. Geen emotie in zijn gezicht, ogen op half 11, alleen maar schreeuwen of het publiek mee wil zingen. Het kwam over alsof hij er zelf ook helemaal geen zin in had. Bizar!”

Driftig verwijderen

Het is echt slap dat Tino al die negatieve reacties verwijdert, vindt Yvonne. Een spion zegt: “500 euro betaald voor platinum-zitplaatsen en dan dit krijgen. Nou hij moet z’n lijnen wat korter maken! Letterlijk en figuurlijk. En dan alle reacties verwijderen, zowel van mij als van m’n vader.”

Yvonne: “Dit kan echt niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de bezoekers van Tino Martin hun geld terug moeten krijgen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen