Tino Martin weigert te reageren op flopconcert: ‘Smet op carrière’

Tino Martin weigert verantwoording af te leggen voor zijn flopconcert in Ahoy. Een zwaktebod, vindt Privé-baas Evert Santegoeds het. “Dit is gewoon een nieuwe smet op zijn carrière.”

Tino Martin © Videoland

Wát een lef: Tino Martin laat zijn fans diep in de buidel tasten voor zijn concertkaartjes, scheept ze vervolgens af met matige plekken en staat dan ogenschijnlijk ook nog lam op het podium. Wat is er aan de hand met deze man? Zijn eigen Instagram-pagina loopt over van de negatieve reacties en het lukt zijn censuurteam nauwelijks om dat bij te benen.

Procederende fans?

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het tekenend dat Tino in een vol Ahoy riep: ‘Ziggo, laat je horen!’ Op zo’n moment gaan echt alle maskers af, zegt hij in Shownieuws: “Het leek er wel op dat hij zelf niet wist dat hij daar stond, de fans waren heel erg ontevreden, het geluid was slecht. Had hij zelf weer een borreltje op?”

Vooral mensen met peperdure kaartjes zijn woest, omdat Tino was verhuisd naar de kleine zaal en zij willekeurige andere plekken kregen. “Die mensen klagen massaal en dreigen ook wel met advocaten. Hij was er niet helemaal bij met zijn gedachten en dat is heel veel fans opgevallen die daar ook massaal over geklaagd hebben vandaag op Insta.”

Censuurteam

Evert vindt het slap dat Tino’s team zo druk is met het verwijderen van negatieve reacties. “De reacties die heel negatief zijn worden door het team van Tino onmiddellijk weer van Instagram verwijderd. We probeerden hem vandaag te pakken te krijgen. Nou, dat bleek absoluut onmogelijk. Maar ja, het is natuurlijk wel een kater na zo’n heel groot evenement.”

Het lijkt gewoon weer op dronkenschap, hint Evert. “Het hangt een beetje aan Tino dat altijd het verhaal is dat ie wat te veel op heeft voordat hij op die bühne staat. Dat zag je ook in die Videoland-documentaire, dat zijn vriendin zegt: ‘Overal waar hij komt, dat zijn de valkuilen.’”

Smet op carrière

Tino is een ezel, aldus Evert. “Zelf zei hij: ‘Een ezel stoot zich over het algemeen niet twee keer aan dezelfde steen, maar ik heb me wel twaalf keer gestoten.’ Of nu dan de dertiende was zal moeten blijken, want de reacties zijn zó afschuwelijk en zó fanatiek slecht, dat het gewoon een nieuwe smet op zijn carrière wordt en dat hij weer terug bij af lijkt te zijn.”

Het management van Tino doet of hun neus bloedt: “Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond. Er is een klein aantal mensen ontevreden, dat vinden we natuurlijk erg jammer. Het overgrote deel van de mensen heeft het erg naar hun zin gehad en we zijn dan ook overspoeld met positieve reacties. De mensen hebben een topavond gehad!”

L*lkoek

Volgens Evert is dit een typische gevalletje l*lkoek. “Ja, nou ja, dat is niet wat wij gezien hebben toen we Instagram volgden en zagen wat er allemaal weggehaald werd. Er zijn mensen heel erg boos op Tino Martin en niet voor het eerst.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen