Tino Martin krijgt standje van VI na flopconcert: ‘Alcoholprobleem’

Tino Martin krijgt een standje van de mannen van Vandaag Inside na zijn flopconcert in Ahoy. Het is volgens de heren duidelijk wat er aan de hand is: “Hij heeft gewoon een alcoholprobleem.”

Tino Martin © RTL, SBS

Het is allang geen geheim meer, sinds Tino Martin het in zijn docusoap heeft toegegeven: hij kan lastig maathouden als het gaat om alcohol. De zanger stond vrijdagavond op het podium van Ahoy en was ogenschijnlijk wéér helemaal lazarus. Bezoekers hebben diep in de buidel getast voor een kaartje en voelen zich nu ongelooflijk bekocht.

Drinkende Tino

Tino staat inmiddels definitief bekend als de mannelijke Bonnie St. Claire en dat heeft natuurlijk gevolgen voor zijn toekomstige kaartverkoop. Er wordt inmiddels behoorlijk spottend over gedaan. “Zou die Tino Martin nou wat drinken voor hij het podium op gaat of niet?”, vraagt Wilfred Genee zich gisterenavond af in Vandaag Inside.

Collega René van der Gijp lachend: “Ja, je kunt óók drinken tot het nog net gaat, maar Tino gaat dan net over de rand heen hè?”

Wilfred: “Ja, Tino had iets te veel gedronken. Hij stond in Ahoy en hij riep: ‘Ziggo Dome, hebben we er nog zin in?’”

Alcoholprobleem

Het is ongekend, vindt René het. “Ja, dat is niet goed.”

Ook Wilfred denkt dat het zo niet verder kan. “Dat is toch vrij pijnlijk?”

Johan Derksen denkt dat het tijd wordt dat Tino zich ergens laat opnemen, omdat het zijn carrière nu wel heel erg in de weg begint te zitten. “Die heeft echt een alcoholprobleem, hè, die jongen.”

Schijn hooghouden

Flair-columnist Hester Zitvast denkt dat het tijd is dat Tino zijn verantwoordelijkheid neemt. “Klagen over het miserabele optreden mocht niet op de socials van Tino; daar zat waarschijnlijk een compleet team moderators als een malle de negativiteit te deleten. Hou de schijn vooral hoog!”, sneert ze in haar column.

Tino moet volgens haar afgestraft worden. “In vrijwel geen enkele andere baan kun je laveloos op je werk verschijnen. Dan wijst je werkgever je de deur en als je het als zelfstandige doet, zullen je klanten je er keihard op afrekenen.”

Kaartverkoop

Uiteindelijk krijgt Tino er volgens haar ook last van. “Tino’s fans lijken hem voorzichtig af te schrijven, gezien de tegenvallende kaartverkoop.”

Tino zit tegenwoordig op het niveau van een dronken karaokezanger, besluit ze. “Geef je bezoekers op z’n minst een eerlijke verklaring én heel snel een restitutie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Tino Martin tegen zichzelf in bescherming moet worden genomen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen