Tino Martin weigert interview met Shownieuws: ‘Geen make-up op’

Tino Martin weigert om een interview te geven aan Shownieuws als hij nog geen make-up op heeft. Zélfs niet om zijn goede vriend Robert Leroy te eren. Probeert hij zijn rode neus te verbergen?

Tino Martin © Videoland

Zanger Robert Leroy, niet bepaald een household name, zit een x-aantal jaar in het vak en daar hoort een leuk feestje bij. Er kwamen gisterenavond veel sterren samen in Noordwijk om zijn jubileum te vieren. Ook Shownieuws was erbij en iedereen wilde hen te woord staan: van Billy Dans tot Lee Towers en van Bas Smit tot Yves Berendse.

Waar is Tino?

Tino Martin was er ook, maar hij wilde pertinent niet voor de camera van Shownieuws verschijnen. De reden? Hij had nog geen make-up op. Ah, natuurlijk: hij toch wel een flinke laag foundation nodig om te maskeren dat hij weer eens te diep in het glaasje heeft gekeken. Eén keer met een drankneus op tv en de juicekanalen draaien weer overuren…

Presentatrice Dyantha Brooks vindt het toch wel een beetje gek en brengt het ter sprake in de showrubriek op SBS 6. “Heel veel bekende vrienden. Tino Martin was nergens te bekennen?”

Geen interviews

Bart Ettekoven legt vervolgens uit waarom we Tino niet voor de camera zien staan. “Hij was er wel, maar hij wilde alleen even geen interview doen, want die zat nog niet in de make-up, dus hij heeft geen interviews gedaan.”

Collega Iris van Lunenburg kan het niet geloven: “Hahaha. Zei hij dat?”

Dyantha vindt het ijdeltuiterij: “Was het dan zo dat iedereen die vandaag voor de camera kwam flink in de make-up zat?”

Even in make-up

Bart erkent wel dat make-up de normaalste zaak van de wereld is voor artiesten. “Ik weet het niet, maar de meeste mensen gaan meestal wel voordat ze op televisie zijn of voordat ze een podium op gaan even in de make-up.”

Collega William Rutten: “Jij ook?”

Bart grappend: “Nee ik niet, uitzonderingen daargelaten.”

Dyantha lachend: “Een natural beauty. Je vraagt het ook net aan de persoon die niets nodig heeft.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tino Martin wil niet zonder make-up praten met Shownieuws. Begrijpelijk of ijdeltuit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen