Hans Klok begrijpt Tino Martin niet: ‘Gewoon even op de loopband’

Hans Klok begrijpt er he-le-maal niks van dat er populaire zangers met dikke buiken zijn, waarmee hij doelt op artiesten als Tino Martin en Django Wagner. “Ga gewoon op de loopband!”

Tino Martin en Hans Klok © Instagram

Voor een man van 55 jaar is Hans Klok heel fit. Hij moet ook wel, want tijdens zijn goocheltrucs is hij altijd ontzettend aan het rennen en het springen. Dat er artiesten zijn die er op fysiek gebied met de pet naar gooien gaat er niet in bij de illusionist. Hij haalt in een interview met Beau Monde uit naar dikkere artiesten als Tino Martin en Django Wagner.

Dikke buiken

Hans vindt dat soort types – hij noemt ze overigens niet bij naam – ongelooflijk. “Ik begrijp niet dat er zoveel populaire zangers zijn met dikke buiken. Als artiest sta je op een podium, daar moet je fysiek iets uitstralen. Dan denk ik: jongens, ga gewoon even op een loopband staan.”

We zagen Tino van de week voorbijkomen op Insta terwijl hij laveloos met een enorme pens in een privéjet zit. “Ik sport regelmatig, om het niet zover te laten komen”, aldus Hans, die nogmaals geen artiesten bij naam noemt.

Hollywood-smile

Fit zijn is iets anders dan ijdel zijn, vindt Hans. “Verder doe ik niks aan mijn uiterlijk. Ja, ooit heb ik mijn tanden laten doen. Daar had ik nooit aan moeten beginnen, maar ik heb me gek laten maken door al die mensen die riepen: joh, je moet een witte Hollywood-smile.”

Achteraf is dat volgens hem doodzonde. “Inmiddels is mijn mond meer waard dan mijn huis, om de zoveel maanden vliegt er weer een tand uit. Je moet niet sleutelen aan wat goed is. Dat zie je ook met botox en fillers. Iedereen staat er stijf van, maar niemand wordt er knapper van.”

Poenerig

Een ander verschil tussen Hans en artiesten als Tino Martin, is dat de goochelaar nooit poenerig overkomt. Is hij een big spender? Geeft hij makkelijk geld uit? “Ja, ook als ik het niet heb, haha. Er gaat veel naar Thuisbezorgd.nl, koken vind ik zo’n tijdverspilling. Ook mijn inrichting heb ik uitbesteed, daardoor heb ik Hollywood-achtige meubels.”

“Ik hou van gemak, maar ben niet van de spullen of uiterlijk vertoon. Gisteren zat ik bij een talkshow, dan moet ik mezelf er echt aan herinneren: Hans, nette schoenen mee. Op het toneel trek ik een mooi pakkie aan, maar privé zie ik eruit als een bouwvakker.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen