Kritiek op Antoinette Hertsenberg-hulpje: ‘Lijkt nu net Adolf Hitler’

Fons Hendriks, het hulpje van Antoinette Hertsenberg, krijgt felle kritiek op zijn gezichtsbeharing. Een kijker is namelijk nogal woest over zijn snor. “Hij lijkt net op Adolf Hitler.”

Antoinette Hertsenberg en Fons Hendriks © Elvin Boer

BN’ers die regelmatig op televisie komen krijgen heel veel ongevraagde adviezen. De een vindt dit, de ander vindt dat, en ze laten het allemaal massaal weten. Ze klimmen bijvoorbeeld in de pen op de socials óf ze sturen een directe mail. En dat overkomt ook Fons Hendriks, het Radar-hulpje van Antoinette Hertsenber.

‘Net Hitler’

Fons deelt op zijn Instagram meerdere mailtjes van teleurgestelde kijkers. “Hallo. Kijk net jullie programma en zie daar Fons met zijn snor. Hitler met zijn snor, dacht ik. Dit kan toch niet”, schrijft de een.

En de ander: “Ik zit naar Radar te kijken en schrik van de verschijning van Fons. De snor gecombineerd met het bruine pak brengt bij mij een onaangename associatie. Ter jullie attentie.”

‘Mafkezen!’

Daar is Fons dus helemaal niet gediend. “Lieve reaguurders, dat wat gezichtshaar onder een niet te missen neus bij u zoveel aanstoot oproept om in de pen te klimmen en uw ergernis kenbaar te maken, betekent niet dat aangeschrevene zich conformeert aan uw smaak”, reageert hij.

Het hulpje van Antoinette is niet van plan om zijn gezichtsbeharing aan te passen. “Om uw brein nog wat meer te kietelen, heb ik een foto gedeeld van de actuele staat van m’n snor. Stelletje mafkezen. Kusjes.”

Steun van BN’ers

Fons krijgt steun van een aantal BN’ers. Zo zegt Marlijn Weerdenburg: “Love de snor.”

En journaliste Liesbeth Rasker: “Favoriete snor.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen