André Hazes jr. filmt állerlaatste contact met Rachel: ‘Ik vergeet je!’

André Hazes jr. heeft zijn beruchte moeder Rachel Hazes voor het laatst gesproken achter de schermen van Holland Zingt Hazes, afgelopen maart. “Als ik jou vergeet!”, roept hij.

André Hazes jr. en Rachel Hazes © Videoland

Het is nu al een jaar hommeles tussen André Hazes jr. en zijn moeder Rachel Hazes. Hoewel zij er eerder nog een heel juridisch circus van heeft gemaakt, blijkt hij haar inderdaad te verdenken van het uitlekken van zijn persoonlijke breakup letter aan Sarah van Soelen. Vannacht is de nieuwste aflevering van zijn reallifesoap gepubliceerd en ook daarin zit juice.

Brandnetels

André heeft Rachel afgelopen maart, achter de schermen van het Holland Zingt Hazes-concert, voor het laatst gesproken en daar was zijn cameraploeg bij. Ze groeten elkaar en dan maakt André een vrij harde grap. “Ik weet waar jij zit en dan doe ik bij ‘als ik jou vergeet’, zo op beeld!”, zegt hij, vingerwijzend naar Rachel.

Het leidt tot wat ongemakkelijk gelach. Als Rachel vervolgens vraagt of André haar bloemen heeft gehad, geeft hij aan niets te hebben ontvangen. “Brandnetels heb ik gekregen uit jouw naam!”

Nooit meer contact

Dit momentje is de laatste keer dat hij contact had met haar, zegt André vervolgens. “Toen heb ik haar nog gesproken en eigenlijk daarna is er nooit meer echt contact geweest, nee.”

Dan komt Els Hofland, de zus van Rachel, in beeld: “Heel eerlijk: ik zou er niet aan moeten denken dat ik geen contact met mijn kinderen zou hebben, want ik vind mijn kinderen en kleinkinderen het belangrijkste in mijn leven. Kijk, ik gun het niemand en Dré ook niet dat hij eigenlijk nu dus weer ruzie heeft met z’n moeder.”

Echt boos

Waarom doen André en Rachel zo gemoedelijk in dat fragmentje? “Dat was natuurlijk de eerste keer dat ik haar zag, op die repetitiedag, en dan is het aftasten van: hoe doen we tegen elkaar, weet je wel. Dat was best oké. Ik weet dan niet of het is omdat er mensen bij zijn. Bij Holland Zingt Hazes hebben we elkaar gezien en was het eigenlijk best oké.”

Hij vervolgt: “Er is een tijd geweest dat ik echt boos op haar ben geweest en dat als ik haar zag, dat ik mijn kop omdraaide. Maar ik denk dat de manier waarop we nu leven, dat het waarschijnlijk niet anders kan. Dat het alles of niks is. En als het niet alles kan zijn, dat het dan maar niks moet zijn.”

Mo en Rachel

André legt ook de link met zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg. “Laat ik het zo zeggen: ik kan niet alles hebben, dus als ik Monique in m’n leven heb, dan is eigenlijk vanzelfsprekend mijn moeder er niet meer en andersom.”

De situatie is onveranderd, zegt André gisterenavond in RTL Boulevard. “Het is wat het is. Misschien is dat het enige dat ik erover kan zeggen. Je accepteer het. Op een gegeven moment besef je heel goed dat je daar niet meer je energie in wil steken, want het is nou eenmaal wat het is.”

Flopconcert

Het langverwachte VakantieVeilingen-concert van André vindt vanavond plaats. Is Rachel daarbij? “Nee, of ze moet stiekem een kaartje hebben gekocht op VakantieVeilingen. Hahaha.”

Volgens André wordt het geweldig. “Ik heb een stuk van mijn gage ingeleverd zeg maar, omdat ik gewoon heel veel vuur wil. Ik wil gewoon een dikke show, snap je? Die bovenste plekken, die bovenste ring, dat is VakantieVeilingen. Ik denk ik maak hem zelf alvast. Dat waren ze, ja. Alleen die stoelen.”

Fragment

André gisteren in RTL Boulevard:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen