Anna Nooshin in shock: ‘Ik ken echt niemand die op PVV stemt’

Anna Nooshin is net als veel andere sterren ontzettend geschrokken van de verkiezingsoverwinning van Geert Wilders. “Ik ken echt niemand die op deze man heeft gestemd.”

Anna Nooshin © YouTube

De BN’ers zijn verschrikkelijk overstuur nu een kwart van Nederland heeft gestemd op de partij van Geert Wilders. Volgens Shownieuws zijn de BN’ers er absoluut niet over te spreken. Eén van hen is Anna Nooshin. “Iets met mond vol tanden…”, schrijft ze in een Instagram-statement, op een droevige zwarte achtergrond.

Anna kent ze niet

Anna begrijpt niet wie die mensen zijn die op PVV stemmen. “Ik ken echt niemand die op deze man heeft gestemd”, aldus de influencer, die kennelijk niet meer herinnerd wil worden aan haar vriendschap met Maxime Meiland. “I guess dat het naïef denken was dat dit niet een realistisch scenario zou zijn.”

Ze is erg bezorgd. “Alle moslimbroeders en -zusters: we zijn in elk geval samen. Hou je hoofd recht. Alle gezinnetjes die nu wachten op een status en hopen hier een toekomst te mogen bouwen: ik denk aan jullie en bid voor jullie. Ik heb niet genoeg kennis van wat er nu zal volgen de komende weken maar ik denk dat dit een niet al te beste dag is.”

Marije wil cashen

Marije Knevel is ook ontdaan. “Janken”, schrijft ze op Instagram. “Good for him na 17 jaar lang zijn leven letterlijk opgeven dat hij nu wint. Maar die standpunten vind ik persoonlijk om te jankôn.”

Ze raadt haar volgers aan om zich nu via haar te abonneren op een meditatieapp van 20 euro. “Ik kan vaak wakker liggen, zeker na gisteravond. Maar ik heb een tool tot mijn beschikking waardoor ik alsnog heerlijk in slaap kan vallen.”

Ah, zo houdt Marije toch nog wat over aan die verschrikkelijke verkiezingsuitslag.

‘Ik wil emigreren!’

Oorlogsdeskundige Victoria Koblenko doet nu een Gerard Jolingkje. “Waarheen emigreren?”, vraagt ze aan haar Instagram-volgers.

NPO-ster Diederik Ebbinge is bezorgd. Hij schrijft op X: “Afschuwelijk voor iedereen met moslimachtergrond. Al 20 jaar uitgekafferd en uitgesloten door deze partij. En nu wordt Wilders hun premier. Hoe wrang en cynisch.”

De miljoenen Nederlanders die PVV stemmen zijn volgens hem extreemrechts. “Denk dat al die extreemrechtse anoniempjes die massaal uit hun holen zijn gekropen zich nu wel kenbaar kunnen maken. Jullie zijn de grootste hoor!”

‘Komt allemaal goed’

Soundos El Ahmadi roept de mensen op om kalmte te bewaren. “Niet verdrietig zijn, lieve mensen, na de uitslag van de verkiezingen gisteren. Blondie moet lekker gaan regeren zodat we allemaal gaan zien of hij alles gaat waarmaken.”

Vast niet, aldus de cabaretière op Instagram. “Gisteren na de uitslag was meneertje al meteen milder en begon hij zijn keutels in te trekken als een echte opportunistische politicus. Ik heb begrepen dat hij zijn naam ook gaat veranderen in Milder. Het komt allemaal goed. Hoop ik… 🇳🇱”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Leeft u mee met de geschrokken BN'ers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen