‘Anna Nooshin irriteert schoonvader, in kleermakerszit aan kerstdiner’

Anna Nooshin kan niet net als gewone mensen op een stoel zitten: het liefst zit ze op de grond, maar áls ze op een stoel zit, dan in kleermakerszit of met haar voeten op de stoel. “Aanstelster!”

Thijs Boermans en Anna Nooshin © Instagram, SBS

BN’ers en vooral influencers willen zich heel graag onderscheiden van andere mensen, zodat ze zich net wat unieker voelen dan de rest. Ze verzinnen dan fobieën, leren zichzelf bepaalde trekjes aan of doen net alsof zij een ander soort mens zijn. Zo heeft Anna besloten dat ze niet van stoelen houdt en daar niet net als andere mensen op kan zitten.

Kleermakerszit

Anna zit het liefst de hele dag op de grond en áls ze dan op een stoel moet zitten, dan gaat ze daar heel raar op zitten, zélfs als ze niet thuis is. Tijdens een interview besloot ze ooit om met haar voeten op de stoel te zitten, terwijl die stoel helemaal niet van haar is en de gastheer natuurlijk niet kan zien of ze vieze sokken heeft. “Echt onbeleefd!

En nu heeft ze tijdens het kerstdiner met haar schoonfamilie – ze is samen met Thijs Boermans – wéér zo raar gedaan, meldt Yvonne Coldeweijer. “Die familie is vrij bescheiden en ‘normaal’ en vinden Annanoes maar een aanstelster. Tijdens het kerstdiner zat ze in kleermakerszit aan tafel, wat natuurlijk niet echt beleefd is”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Allerlei issues

De wereld van Anna draait heel erg om haarzelf. “Ze trok, volgens de spion, de aandacht van de vader van Thijs naar zich toe door urenlang haar issues aan hem te vertellen. Issues die Annanoes kennelijk heeft met het eten van voedsel en issues van vroeger met haar eigen vader.”

Kerst met een influencer: afschuwelijk. “Klinkt als een vrolijk kerstdiner. 🤣 Ben benieuwd hoe dit contact verder verloopt als de baby er straks is.”

Cultureel gezin

Al met al is Anna niet echt in trek bij haar schoonfamilie, weet Yvonne. Ze noemt het ‘pijnlijk’. “Thijs Boermans komt uit een cultureel gezin, met een bekend toneelregisseur als vader en filmregisseur als broer. Volgens spionnen heel dichtbij, vinden zij het maar niks dat hij nu een relatie heeft met Annanoes en dat zij een kindje verwachten.”

Wat dan? “Zij verdenken Anna ervan dat zij de baby ziet als verdienmodel. 😭 Volgens de spion was de omgang tussen Thijs en Annanoes eerst alleen fysiek. Toen werd hij verliefd en wilde een serieuze relatie. Toen heeft Annanoes blijkbaar gezegd: ‘Okay, maar dan wil ik wel meteen een kind.’ Ze is namelijk 10 jaar ouder dan hij.”

Beïnvloedbaar

Thijs heeft daar maar mee ingestemd, aldus Yvonne. “Omdat hij volgens zijn familie zich makkelijk laat beïnvloeden door haar. Zijn familie vindt het dan ook helemaal niks dat Annanoes meteen zwanger werd en hem zo onder de duim heeft. Zij vinden hem hier te jong voor en hadden hem liever nog wat tijd gegund.”

Dat zit er dus niet in; Thijs zit heel erg onder de plak, besluit de juicekoningin. “Ze vinden het dan ook vreselijk dat zij alles voor hem betaalt. Het woord SUGARMOMMA is daarbij gevallen. 😂 Blijkbaar laat zij hem businessclass overvliegen als ze ergens is. Zijn familie is het hier allemaal niet mee eens en vindt het niks dat hij ‘boven zijn stand’ leeft.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Anna Nooshin kan niet net als gewone mensen op een stoel zitten. Aanstellerig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen