‘Theo Maassen ging ook vreemd met schoonmoeder Anna Nooshin’

De rapen zijn nu helemaal gaar voor Theo Maassen: hij krijgt na Evert Santegoeds ook Yvonne Coldeweijer op zijn dak. “Hij is vreemdgegaan met de schoonmoeder van Anna Nooshin!”

Paula van der Oest, Anna Nooshin en Theo Maassen © NPO

Het imago van Theo Maassen is alweer zes dagen aan gort. De cabaretier ligt nog altijd in het tijdschriftenrek met een shockerende headline naast zijn hoofd: weekblad Privé beschuldigt hem namelijk van het mishandelen van zijn vrouw Joyce. Hij zou haar een gebroken neus hebben geslagen. Alleen Johan Derksen steunt hem fanatiek.

In bed met Paula?

De beschuldigingen aan het adres van Theo zijn tweeledig: niet alleen worden hem losse handjes verweten, maar ook zou hij een serial cheater zijn. En dan komt natuurlijk ook Yvonne Coldeweijer om de hoek kijken. Zij heeft een hekel aan mannen die hun vrouw bedriegen; schuinsmarcheerders die bekend zijn nagelt ze direct aan de schandpaal.

Yvonne springt op de Theo-dirt en stelt dat de komediant is vreemdgegaan met de schoonmoeder van Anna Nooshin, namelijk filmregisseur Paula van der Oest. Zij was jaren getrouwd met regisseur Theu Boermans en met hem kreeg ze twee kinderen, waaronder acteur Thijs Boermans. En hij is nu samen met Anna Nooshin.

Lange affaire

Wat zegt Yvonne er precies over? “Oh ja, nog meer juice schiet me te binnen! Er is nogal ophef over Theo Maassen in verband met huiselijk geweld, maar ook vanwege zijn affaires…”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Ze vervolgt: “Ik hoorde dat hij een lange affaire heeft gehad met de moeder van Thijs Boermans! Hij speelde ook in een film van haar. Zijn vrouw Joyce is achter de affaire gekomen toen ze inlogde op de iPad. 🥲”

Gebroken neus

Is het dan de schoonmoeder van Anna die Theo’s echtgenote een gebroken neus heeft bezorgd? Die zou ze hebben opgelopen toen ze aanwijzingen zocht voor zijn vreemdgaan.

Joyce zat toen echter niet op een iPad, maar op een computer, schrijft Privé. “Joyce zocht achter een computer aanwijzingen en Theo beval haar hiermee te stoppen. Toen zij weigerde, werd hij zo kwaad dat hij haar vanuit het niets een gebroken neus zou hebben geslagen.”

Theo zwijgt

Theo heeft nog steeds niet gereageerd op de heftige beschuldigingen. Als je helemaal niets te verbergen hebt is dat natuurlijk wel vreemd, vindt Vandaag Inside-ster Wilfred Genee. “Ik zou dat wel doen als mijn naam ten onrechte door het slijk wordt gehaald. Dat zou jij toch ook doen?”, zei hij vorige week.

Johan Derksen daarop: “Ik weet het niet.”

Wilfred verbaasd: “Je zou dat dan toch hier aan tafel zeggen?”

Johan dan: “Natuurlijk, natuurlijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het verdacht dat Theo Maassen zo stil blijft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen