Raar: Anna Nooshin loopt op première tien meter achter geliefde

Anna Nooshin bezocht gisteren samen met haar geliefde Thijs Boermans een filmpremière, maar ze wilden niet naast elkaar lopen. “Ze bewaarden tien meter afstand tot elkaar.”

Thijs Boermans en Anna Nooshin © Instagram, SBS

De BN’ers doen steeds gekkere dingen om te bewijzen dat ze écht niet van publiciteit houden. Anna Nooshin heeft nu bedacht dat ze wél samen met haar vriend Thijs Boermans naar allerlei BN’er-dingetjes gaat, maar dat ze dan níet naast elkaar lopen, maar achter elkaar aan. Met tien meter afstand ertussen.

Prachtige Anna

Anouk Smulders, vrouw van sterrenpaparazzo Edwin Smulders, vindt het opvallend. Zij zegt in Shownieuws: “Ze was samen met haar partner Thijs Boermans bij Killers of the Flower Moon, alleen we zagen ze niet samen op de rode loper.”

Verslaggever Thom Goderie mocht wel kort een vraag stellen aan haar, maar niet aan hen samen: “Je ziet er prachtig uit. Hoe gaat het met de zwangerschap?”

Anna: “Het gaat heel goed, dankjewel. Superlief, het gaat goed. Thanks.”

Tweede trimester

Thom gaat verder met zijn diepte-interview: “Heb je al iets gedaan aan de kinderkamer?”

Anna straalt in alles uit dat ze geen zin heeft met de pers te praten. Waarom ze dat dan doet is onduidelijk – niemand verplicht haar: “Nee, dat willen meer mensen weten over de kinderkamer. Nog niks gedaan, maar dat komt vast helemaal goed en dan deel ik het met jullie met liefde.”

Thom: “Wat leuk. Laatste vraag: hoe ver ben je met de zwangerschap?”

Anna: “Ik ben in het tweede trimester.”

Heel bewust

Evert Santegoeds zegt aan de desk dat hij dat antwoord niet begrijpt. “Hoe ver ben je dan?”

Anouk legt uit dat Anna dit bewust zegt om de uitgerekende datum geheim te houden: “Dan zit je ergens tussen de drie en de zes maanden, zeg maar. Ik denk eigenlijk eerlijk gezegd dat ze meer naar de zes maanden neigt, maar ze zegt dit heel bewust om maar niet te zeggen wanneer het plaatsvindt.”

Tien meter

Dan brengt Tooske Ragas die nieuwe tienmeterregel ter sprake: “Maar eventjes… Ze gingen samen naar de première, maar zij liep tien meter bij hem vandaan?”

Anouk: “Ja, dat is hun keuze en daarvan heeft ze ook wel eens gezegd: ik wil mijn privéleven eigenlijk niet in beeld hebben en dat betekent dus dat zij samen nooit op een foto staan en ook niet gelijktijdig over een rode loper gaan of ergens aankomen. Dat heeft ze heel bewust gedaan. In het verleden heeft ze daar heel slechte ervaringen mee gehad.”

Vreemdgaan

Dat heeft te maken met een andere relatie, aldus Anouk. Collega William Rutten begrijpt daar niks van: “Wat zijn die ervaringen dan? Weten we dat ook?”

Anouk: “Nou ja, in een vorige relatie zijn er vreemdgaanpraktijken geweest.”

William: “En dat kwam door de rode loper?”

Anouk: “Dat denk ik niet, maar het is een keuze die zij samen hebben gemaakt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Anna Nooshin en haar liefje Thijs Boermans gaan samen naar een première, maar lopen tien meter uit elkaar. Doeltreffend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen