Gaat het wel oké met Anna Nooshin? ‘Ze wil graag ziektes hebben’

Anna Nooshin komt steeds met allerlei raar en zonderling gedrag in het nieuws. Gaat het wel goed met de gevallen influencer? “Nee. Ze wil graag ziektes hebben voor de aandacht.”

Anna Nooshin © Amazon

Het lijkt wel alsof Anna Nooshin nooit een keertje normaal in het nieuws kan komen. Zelfs haar schoonmoeder is nu terechtgekomen in een schandaal: die heeft mogelijk weggekeken bij het vermeende huiselijk geweld door Theo Maassen. En haar schoonvader? Die zou ze behoorlijk hebben geïrriteerd tijdens het kerstdiner.

Anna bijzonder?

Anna heeft tijdens het kerstdiner in kleermakerszit op haar stoel gezeten en voor veel ergernis gezorgd bij de familie van haar nieuwste vriendje Thijs Boermans. “Zijn familie vindt Annanoes dus een vreselijk iemand. Die vinden haar een aanstelster en die hebben het idee dat zij die baby door die strot van Thijs heeft geduwd”, zegt Yvonne Coldeweijer.

De juicekoningin stelt in haar podcast De Juice Show dat Anna ‘heel graag apart wil doen’. “Ik kan er gewoon niet tegen en mensen zijn het vergeten, want Annanoes is niet meer relevant, maar zij is gewoon heel erg vervelend. Zij wil heel erg graag bijzonder zijn. En wat is nou vaak het feit? Mensen die heel bijzonder willen zijn, die zijn alles behalve bijzonder.”

Eetprobleem

Wat heeft Anna nog meer uitgevreten tijdens dat inmiddels beruchte kerstdiner? “Die meid die stouwt zich dan helemaal vol bij dat kerstdiner en die vertelt dan aan die vader dat ze dus een eetprobleem heeft. Dat is helemaal niet om over te juicen, maar weet je wat het is? Zij wil graag daar aandacht mee”, aldus Yvonne.

Ze vervolgt: “Als iemand een heel erg vreselijk geheim heeft, dat hij boulimia heeft of zo, dan zal ik dat nooit zo gaan brengen. Maar die meid… Zij heeft een hele docu gemaakt over dat ze naar de psychiater ging en wat voor anxiety ze allemaal heeft… Zij zit daar aandacht mee te trekken aan het kerstdiner.”

‘Ze wil ziektes’

Het staat volgens Yvonne niet op zichzelf. “En toen zei dus iemand anders van: ‘Ja, ze deed dit ook al bij een bruiloft waar ze was.’ Heeft ze dus ook al het vreten van de tafel in haar mond gestopt en gezegd dat ze eetproblemen heeft. En daarna is ze dus op de wc alles gaan uitspugen, maar terwijl iedereen het kon horen, expres… Expres, snap je?”

Ze vervolgt: “Zij wil graag bijzonder zijn met iets. Ze wil graag ziektes hebben, snap je wat ik bedoel? Dat vind ik heel erg irritant. Zij zou gewoon veinzen dat ze boulimia heeft, om daar aandacht mee te krijgen. Dat is wat ze doet. Dit is wat zij doet. Het is gewoon irritant.”

Narcist

Maar die Anna is toch geen domme griet? “Zij is heel slim, maar ze is een narcist. Dat is een narcist. Dus die kan alleen maar vanuit haar eigen redenering denken van: als ik toch met Uggs binnenkom die uitverkocht zijn, dan ben ik de BN’er van de week”, aldus Yvonne, wijzend op de roddel dat ze haar hele schoonfamilie met kerst zou hebben getrakteerd op Uggs.

Thijs klaagt in zijn podcast wel eens dat Anna last heeft van haar hormonen. Yvonne: “Ja, hij denkt dat het hormonen zijn. Guess what, Thijs? Dit is haar karakter! Dit is die meid. Dit is niet hormonen…”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen