André Hazes jr. krijgt Ahoy last minute vol: ‘Bedankt veilingsites!’

Het is André Hazes jr. last minute gelukt om Ahoy uit te verkopen. Met nog twee dagen te gaan is het volgens zijn management eindelijk gelukt om de boel uit te verkopen. “Dankzij veilingsites!”

André Hazes jr. © RTL

Aan de tijd die het kost om een concertzaal uit te verkopen, kun je de populariteit van een artiest meten. André Hazes jr. blijkt heel leuk te scoren als het gaat om juice, maar voor zijn muziek lopen de mensen niet bepaald warm. Het is hem niet gelukt om op eigen houtje Ahoy uit te verkopen; daarvoor heeft hij de hulp van veilingsites in moeten schakelen.

Ahoy toch niet leeg

De mensen willen kennelijk alleen naar André als het een grijpstuiver kost en ze aankomende zaterdag toevallig toch niks te doen hebben. “Het was nog even heel spannend of dat wel vol zou raken, want daar ging het eigenlijk de afgelopen maanden continu over”, zegt Bart Ettekoven aan de desk van Shownieuws.

Hij vervolgt: “Dat het slecht ging met die kaartverkoop en dat hij dadelijk in een halfleeg Ahoy moet staan, maar nu laat het management vol trots weten dat ze uitverkocht huis hebben. André kan opgelucht ademhalen. Hij staat straks voor een nokvol Ahoy. Dat zal hem goed doen en steunen.”

Veilingsites

Hoe is het André alsnog gelukt om uit te verkopen? Bart: “Juist al die commotie in programma’s zoals dit, waarin we riepen: ‘Die kaarten worden heel goedkoop verkocht door VakantieVeilingen’, en al die andere websites die die kaarten gingen proberen te verkopen. Dan worden mensen er toch op geattendeerd.”

Hij vervolgt: “Dan denken ze: het is nog maar twee weken, het is op de 25ste, zullen we anders toch maar gaan? Waarschijnlijk heeft de negatieve publiciteit geholpen. Hartstikke leuk. Het is zijn comeback en we gunnen allemaal dat dat een succes wordt.”

Yvonne sceptisch

Hazoloog Yvonne Coldeweijer reageert sceptisch. “Ik geloof er niks van Na duizenden kaarten te hebben weggegeven, denk ik dat ze hebben besloten dat ‘het er wel mee doorkan’ om te kunnen brengen dat het vol zit.”

Ze besluit: “Ben benieuwd of al die mensen met gratis kaarten ook echt komen opdagen…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. weet Ahoy alleen te vullen als de tickets in de koopjesbak liggen. Pijnlijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen