‘Schoonma Anna Nooshin sloot ogen voor geweld Theo Maassen’

Paula van der Oest, de schoonmoeder van Anna Nooshin, had inderdaad een liefdesaffaire met Theo Maassen. Dat stelt zijn ex-minnares Angela na berichtgeving van Yvonne Coldeweijer.

Theo Maassen, Anna Nooshin en Paula van der Oest © NPO

De Privé pakt vandaag groot uit met nieuwe onthullingen in het dossier-Theo Maassen, voor een groot deel gebaseerd op betrouwbaar ogende bewijsstukken van zijn minnares Angela, die het op wil nemen voor zijn vrouw Joyce. Zij bevestigt de juice van Yvonne Coldeweijer dat de schoonmoeder van Anna Nooshin een affaire had met de humorhulk.

Liefdesaffaire

Paula van der Oest en Theo waren volgens haar samen tussen 2012 en 2016. “Hij beweerde tegenover haar hetzelfde als wat hij mij uiteindelijk vertelde: dat hij en zijn vrouw alleen op papier nog samen waren voor de kinderen. (…) Paula leerde uiteindelijk over mijn bestaan en kwam erachter dat we qua uiterlijk nogal op elkaar lijken.”

De ondeugende filmregisseuse stond toe dat Theo met meerdere vrouwen ging, maar verbood hem om om te gaan met Angela. “Later sprak ik met haar en vertelde ik over het contact dat ik had met Joyce en het huiselijk geweld dat daar plaatsvond. Over de vreselijkste dingen die zij achter haar eigen voordeur moest doorstaan.”

Gebroken neus

Joyce zou onder meer een gebroken neus hebben opgelopen, nadat ze op een computer zocht naar bewijzen voor zijn vreemdgaan. Volgens Privé waren het de liefdesmails aan Paula die uiteindelijk de aanleiding waren voor haar gebroken neus. “Door te speuren op een onversleutelde iPad en computer”, aldus het tijdschrift.

Minnares Angela confronteerde Joyce met het huiselijk geweld. “En hoe belangrijk het was om als vrouwen samen op te trekken en haar te helpen. Paula wilde daar echter niets van weten.”

Wat zegt Paula?

Sluit de schoonmoeder van Anna Nooshin haar ogen voor huiselijk geweld? Wat is Paula van der Oest voor vrouw? Ze wil er zelf niet over praten. “Privé trad meerdere keren in contact met Paula, die aangeeft niet meer over Theo te willen praten”, aldus het tijdschrift.

Theo’s vrouw Joyce stelt in de appberichten dat Paula de minnares is van wie hij het meest heeft gehouden. “Zij is echt heilig voor hem. Wat vond hij toch wat hij bij mij niet kan vinden?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het kwalijk als Paula van der Oest haar ogen sloot voor huiselijk geweld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen