Anna Nooshin beledigd: ‘Maxime Meiland is mij voor? Dolksteek!’

Anna Nooshin kan het niet geloven dat haar boezemvriend Robbert Rodenburg niet haar, maar Maxime Meiland de ‘eer’ heeft gegund om als eerste gast aan te schuiven in zijn podcast. “Dolksteek.”

Anna Nooshin, Maxime Meiland en Robbert Rodenburg © YouTube

Robbert Rodenburg heeft een podcast waarin hij en zijn beste vriend allerlei roze onderwerpen bespreken: Maandag Klaagdag. Normaal gesproken doen die heren dat met z’n tweeën, maar niet toen ze onlangs samen met allerlei Insta-types in Italië zaten om een soort influencerversie van Villa Felderhof op te nemen. De podcast maakten ze daar tussendoor.

‘Nooit een gast!’

Aangezien ze toch met al die BN’ers in die villa zaten, besloten Robbert en zijn beste vriend om voor het eerst een gast toe te laten in hun podcast. De ‘eer’ om als allereerste gast ooit aan te schuiven was voor Maxime Meiland. Maar daar weet haar aartsvijand Anna Nooshin niets van als zij een paar dagen na Maxime in diezelfde villa verschijnt.

Anna is fan van Robberts podcast en als hij haar er op beeld mee verrast dat ze te gast mag zijn, roept ze dolenthousiast: “Het gebeurt bijna nooit, hè? In Maandag Klaagdag. Er is bijna nooit… Er ís nooit echt een gast?!”

Robbert: “Nee.”

Anna: “Ik ben de eerste gast!”

Koude kermis

Oei, dan komt Anna plotseling van een koude kermis thuis. Robbert: “Nee…”

Anna teleurgesteld: “O…”

Robbert: “Dat is ehhh…”

Anna nieuwsgierig: “Wie??”

Robbert ongemakkelijk: “Er is iemand voor jou geweest.”

Dan voelt Anna de bui hangen: “Heb je die ook hier opgenomen?”

Robbert: “Ja.”

Anna: “Nee, ik wil het niet weten. Het is Maxime, hè? Zij is voor mij geweest?”

Naaistreek

Als Robbert ja knikt, is het duidelijk wat Anna daarvan vindt: een naaistreek. Zij wordt in die podcast namelijk al tijden opgevoerd als de beste vriendin van de show en Maxime is haar aartsvijand. “In Maandag Klaagdag?!”

Robbert: “Ja.”

Anna semi-beledigd: “Nou, dan hoef ik niet meer.”

Robbert: “Kom met die energie en die positieve vibe…”

Anna: “Ja. Die wás er, die was er!”

Dolksteek

Eenmaal in de podcast noemt Robbert haar heel slijmerig de ‘beste vriendin van de show’. Anna: “O, nu ben ik de beste vriendin van de show?!”

Ze spreekt van een ‘dolk in mijn rug’. “Hij weet precies wat hij heeft gedaan. Jullie brachten het alsof dit de grootste verrassing uit mijn leven was. Ik zei in mijn enthousiasme: ‘Dan ben ik vast de eerste!’ Ik heb alle afleveringen geluisterd en er is nog nooit een gast geweest. En dan krijg ik te horen dat ik niet de eerste ben. Nou, daar viel mijn bek zó van open.”

Verkeerd gebracht

Maxime heeft een keer – dat heeft ze zelf toegegeven – een heel nare leugen over Anna verspreid en sindsdien staan de dames elkaar naar het leven.

Robbert: “Wat wel echt zo is, was dat eigenlijk het originele idee was toen wij deze kant op gingen, dat jij de enige gast was in de podcast.”

Anna: “Ja, maar wat een pech. Wat gebeurt er dan in jouw hoofd?”

Robbert: “Ja, dan heb ik ook een soort brainfart.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen