Wilfred Genee hoog op verlanglijstje Wie is de Mol: ‘Belachelijk’

Wilfred Genee staat hoog op het verlanglijstje van de makers van Wie is de Mol. Ze hebben hem gebeld om mee te doen, maar vooralsnog weigert hij deelname. “Belachelijk programma!”

Wilfred Genee en Wie is de Mol © William Rutten

De sterrenstatus van de meeste deelnemers aan Wie is de Mol is niet bepaald gigantisch. Dit jaar was Froukje de Both de bekendste, het jaar ervoor Kim-Lian van der Meij. Niet echt niveau Chantal Janzen of Jort Kelder zeg maar. Toch blijven de makers verwoede pogingen doen om ook eens een grote A-ster te strikken.

Belachelijk programma

Wilfred Genee is ook gevraagd, vertelt hij in de rubriek In De Wandelgangen. “Ik ben er meerdere keren voor gevraagd, maar het is helemaal mijn ding niet. Dan word je gebeld (begint te fluisteren, red.): ‘Hallo. Je mag hier niet over praten, maar ehh…’ Ik zei: ‘Maar ik vind het helemaal geen leuk programma. Ik vind het echt geen leuk programma.’”

De presentator van Vandaag Inside moet er niet aan denken om mee te doen aan die show. “Ik vind het echt een belachelijk programma. Volwassen mensen die een spelletje aan het spelen zijn op tv.”

‘M’n kinderen willen!’

Sam Hagens, de politiek verslaggever van VI, wijst Wilfred op het succes van Wie is de Mol. “Er kijken veel mensen naar!”

Wilfred: “Ja, hartstikke leuk. M’n kinderen vinden het ook leuk en zeggen: ‘Doe nou mee!’”

Sam: “Je kinderen vinden het leuk? Doe dan een keer wat voor je kinderen op tv.”

Wilfred: “Ja, maar ik kan dan niet zeggen dat ik meedoe, want dan heb ik mezelf verraden, dus dat is hopeloos.”

Sam in Wie is de Mol?

Doet Sam eigenlijk mee aan Wie is de Mol? De geruchten gaan volop. “Ik hoor die roddel meer rondgaan. Er wordt echt vaak naar gevraagd, omdat ik zo lang vrij was, maar ik zit er echt niet in. Nee, echt niet. Het lijkt me wel leuk hoor, maar ik zit er echt niet in. Kijk, ik kan het nog bewijzen ook, weet je dat.”

Hij vervolgt: “Zal ik jou foto’s laten zien van de periode dat Wie is de Mol dan is opgenomen en ik vrij was? Die roddels gaan allemaal over eind juni en ik was half juni tot eind juli vrij. Ik was echt lang vrij. Echt vijf weken. Ik heb gewoon allemaal foto’s die ik je kan laten zien. Dit was ik op vakantie in Spanje. Dit is 26 juni. Toen was ik in Spanje.”

Goede Mol

Sam blijft maar door zijn foto’s scrollen. “Dit was allemaal m’n vakantie. Ja, dat is 5 juli, ook in Spanje. Kijk, dat ben ik met mijn kinderen.”

Overigens denkt Sam dat Wilfred het heel goed zou doen in Wie is de Mol. “Dat lijkt me wel heel leuk. Jij zou ook een hele goede Mol zijn, denk ik. Ik denk dat de mensen jou al gelijk heel verdacht vinden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Wilfred Genee graag zien in een een-op-een-interviewprogramma?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen