Madonna dist Peter van der Vorst keihard, televisiebobo reageert

Geestig: Madonna gebruikt de stem van onze eigen Peter van der Vorst tijdens haar wereldtournee The Celebration Tour. “Er zit gewoon een Nederlands tintje aan haar optreden.”

Peter van der Vorst en Madonna © RTL

Madonna is in Londen begonnen met haar veelbesproken Celebration Tour. Ze staat komend weekend in Antwerpen en belandt pas begin december in Amsterdam, als haar gezondheid dat toelaat. Het is oplettende bezoekers opgevallen dat Madonna in de tour een kort geluidsfragment uit een oud interview door Peter van der Vorst gebruikt.

Leuke cameo

Daphne Bunskoek brengt het ter sprake in de RTL Boulevard van gisterenavond. “Er was de fans nog wel iets opgevallen, want er was nog een hele leuke cameo te horen tijdens het optreden.”

Muziekdeskundige Shay Kreuger: “Ja, er zit gewoon een Nederlands tintje aan het optreden van Madonna in The Celebration Tour, want op een gegeven moment komt Peter van der Vorst voorbij. Check dit.”

Stupid questions

Peter vraagt in het fragment: “What’s the worst thing about being famous?

Madonna antwoordt daarop: “That you have to answer stupid questions.

Daar heeft ze natuurlijk een punt. Daphne: “Ik voel je hoor Peter, want ik ben ook door haar gedist, dus wat dat betreft!”

Shay: “Madonna is niet altijd heel erg gezellig als het gaat om interviews, maar belangrijk om te weten: tijdens het interview zei ze wel meteen tegen hem: ‘Ik heb het niet persoonlijk tegen jou hoor.’”

Peter reageert

Daphne plaatst daar een kanttekening bij: “Maar ze gebruikt hem nu wel in de hele wereld voor haar tour. Hahaha.”

Shay: “We hebben hem nog even gevraagd om een reactie en hij grapte dat hij royalties zou moeten vragen, maar inderdaad: hij vond het ook gewoon hartstikke leuk dat het voorbij kwam.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Madonna had jarenlang een vete met Lady Gaga. Voor wie zou u eerder een kaartje kopen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen