Luuk Ikink wijst Ferry Doedens terecht: ‘Hij praat gewoon onzin’

Luuk Ikink ergert zich behoorlijk aan de suggestie van Ferry Doedens dat RTL Boulevard geen nieuwtjes na zou bellen. “Ik weet honderdduizend procent zeker dat dat gewoon onzin is.”

Ferry Doedens en Luuk Ikink © NPO, RTL

Is het net een beetje stil rondom Gordon, krijgen we er een juniorversie voor terug: Ferry Doedens. Doet echt álles om in de media te verschijnen. En als er dan iets onwelgevalligs geroepen wordt? Dan vindt hij al die media-aandacht ver-schrik-ke-lijk. Zo haalde hij onlangs ook uit naar RTL Boulevard, de showrubriek van Luuk Ikink.

Ferry boos op BLVD

Ferry stelt dat Boulevard allemaal onzindingetjes over hem verspreidt: “Je kan me nu heel makkelijk aan het huilen krijgen. Ik heb wel een paar keer gehad dat ik gewoon RTL Boulevard op had en mijn eigen naam hoorde, dat ik dacht: oké, dan hebben ze dus weer een nieuwtje gemaakt van iets, maar niet mij gevraagd voor een reactie of iets.”

Wát een onzin kraamt Ferry hier uit, reageert Luuk in De BLVD Podcast. “Nou, ik weet hónderdduizend procent zeker dat dat onzin is, omdat het allereerste wat wij altijd doen als we iets hebben met nieuws, dat we de hoofdpersoon bellen. Er is geen enkele reden om dat niet te doen.”

Luuk reageert

Het is onterecht dat Ferry zijn redactie in een kwaad daglicht stelt, vindt Luuk. “Ik denk dan gewoon dat hij zijn telefoon niet heeft gezien of een appje heeft gemist. Ik vind het opmerkelijk. Ik vind het wel interessant… Kennelijk zit hij dan te kijken, ziet hij zichzelf en stoort hij zich eraan dat hij weer in het nieuws is.”

Collega Rob Goossens: “Ja, nou ja, de grap is, en dat is iets wat meer BN’ers hebben: ze vinden het heel fijn om in het nieuws te zijn, totdat het iets is wat ze minder leuk vinden en dan gaan ze zich ineens beklagen over het feit dat er toch belangrijkere dingen te bespreken zijn dan hun leventjes.”

Gek op aandacht

Ferry is juist gek op aandacht, weet Rob. “Toen Ferry Doedens een bijrol had als een nazi in een film, toen vond hij het ook heerlijk om ons te woord te staan voor een itempje. En als zijn theatershow besproken wordt, vindt hij het ook leuk.”

Hij vervolgt: “Maar op het moment dat blijkt dat die theatershow geen kaarten heeft verkocht, dan vraagt hij zich ineens af wat er toch zo interessant is aan Ferry Doedens dat hij besproken wordt in Boulevard.”

‘Beetje gek’

Luuk wijst erop dat Ferry zijn sneer aan Boulevard nota bene uitdeelde in Boerderij Van Dorst. “Het is wel gek om te zeggen: ‘Er zijn belangrijkere dingen dan Ferry Doedens’, terwijl je nota bene wordt geïnterviewd met drie camera’s om je heen en je vertelt over je eigen leven!”

Rob: “Hij heeft een theatershow over zijn eigen leven gemaakt, dus hij heeft zélf gewoon gezegd: ‘Er is eigenlijk niks belangrijkers dan het leven van Ferry Doedens.’ Eigenlijk op het moment dat hij nóg een keer durft te beweren dat hij vindt dat er belangrijkere dingen zijn dan Ferry Doedens, hoeven we alleen een poster van zijn theatershow terug te sturen.”

Fragment

De BLVD Podcast:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ferry Doedens doet net of hij moeite heeft met media-aandacht. Wat denkt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen