Patty Brard afgekat: ‘Hopelijk gaat mijn gezicht niet zo hangen!’

Patty Brard (68) wordt flink afgekat door Yvonne Coldeweijer (36). Als de Shownieuws-diva terloops ter sprake komt, maakt de juicehyena een behoorlijke valse opmerking over haar gezicht.

Patty Brard © SBS 6

Het is geen geheim dat Yvonne Coldeweijer iets over Patty Brard weet dat het daglicht niet kan verdragen. De juicehyena kondigde in april een groot schandaal over de Ibiza-ganger aan, maar daar is nooit duidelijkheid over gekomen. Het lijkt er in elk geval op dat het iets met Patricia Paay en haar gele uitspattingen te maken heeft.

Echt heel gênant

Hoe dan ook: Patty komt kort ter sprake in Yvonne’s nieuwste Juice Show, namelijk als het over de misère van André Hazes jr. gaat. “Ik denk dat hij paniek heeft”, zegt ze over de gevallen volkszanger. “Ik denk dat hij het voelt hangen van: dit gaat niet lang meer duren. Ik denk dat de helft nog niet eens vol is. Ja, dat is echt heel gênant.”

André blijft een psychologisch geval, vindt Yvonne. “Is hij in een waan of weet hij het wel? Ik denk dat hij het weet en dat hij dus heel erg struggelt om te laten zien hoe vrolijk dat hij is, hoe goed het gaat. ‘Dank je wel jongens. Ik ga weer optreden. Blijf boeken.’ Hij moet wel denk ik of zo. Het is schrijnend.”

Overprikkeld

Die André moet een heel lange pauze nemen, adviseert Yvonne. “Mensen zijn gewoon overprikkeld ervan. Gewoon de komende vijf jaar radio silence en dan terugkomen met een soort van volksnummerhit wat wel door een goede A&R is gekozen, dat wel gewoon echt wat is. Dit is echt drama die muziek die hij maakt.”

Co-host Mark Koster maakt vervolgens een bruggetje naar het volgende onderwerp. “Dan gaan we naar iemand toe die in tegenstelling tot André Hazes een slecht karakter heeft, want ik denk niet dat hij slecht is.”

Geen slecht karakter

Yvonne bevestigt: “Nee, André Hazes jr. heeft geen slecht karakter.”

Mark: “Het is volgens mij best een lieve jongen.”

Yvonne: “Maar hij is bloedonzeker.”

Mark vindt de manier waarop Yvonne ‘bloedonzeker’ uitspreekt heel herkenbaar. “Wat zeg je dit mooi. ‘Bloedonzeker.’ Het is een beetje Patty Brard-achtig zoals je het zegt.”

Sneer aan Patty

Na die opmerking van Mark komt Yvonne met een behoorlijk pittige sneer aan het adres van Patty: “Nou, bedankt! Als mijn gezicht maar niet zo gaat hangen!”

Mark: “Hopla!”

Yvonne: “Hahaha.”

Patty plaatste van de week overigens een foto op Instagram waarop haar gezicht er nogal verminkt uitziet. Ze gaf aan dat ze daarvoor naar het ziekenhuis moest, maar de reden is onbekend. Lekkende fillers?

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is de uiterste houdbaarheidsdatum van Patty Brard in zicht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen