Groot schandaal rond Patty Brard op komst? ‘Het is verschrikkelijk’

Is er een groot schandaal rond Patty Brard op komst? Juicekoningin Yvonne Coldeweijer hint daar wel op. “Ik weet dingen van haar die zij heeft gedaan en daar heb ik ook bewijs van.”

Patty Brard en Yvonne Coldeweijer © SBS 6

Terwijl Patty Brard op het punt staat om haar nieuwe ‘beautycollectie’ bij de Kruidvat uit te brengen, dreigt er een groot schandaal rond haar los te barsten. Althans, daar hint Yvonne Coldeweijer op in haar beruchte Juice Show. Ze gaat opeens he-le-maal los op de tv-diva: “F*cking Patty Brard, hè?! Patty Brard!”

‘Ik heb bewijs, Patty’

Yvonne ergert zich dood aan Patty. “In elke show waar het gaat over juice, dan gaat ze met haar ogen rollen. En als zij wordt aangesproken op haar functie bij Shownieuws, dan is het van: ‘O, nee hoor! Verwar me niet met een juicekanaal! Walgelijk vind ik dat!’”

Dan: “Ik weet dingen van haar die zij heeft gedaan en daar heb ik ook bewijs van. En zij weet het, Patty. Zij weet wel wat ik bedoel. Het heeft te maken met een andere BN’er en Patty weet het heel goed. Ik kan het niet zomaar zeggen, want ik heb maar één bron, oké. I’m working on it, I’m working on it.”

‘Allemaal snakes!’

De Patty-achtigen kunnen Yvonne’s rug op. “Iedereen met z’n grote smoel over juicekanalen en zus en zo… Mensen in de showbizz, jullie zijn allemaal nog drie keer zo erg. Ik kom er voor uit wat ik ben, ik ben niet pretentieus – wat ik doe en zeg: het is wat het is – maar jullie doen allemaal of je meer bent en jullie zijn allemaal snakes!”

Maar… Hoe zit het nou met die Patty-juice? “Ik doe echt mijn best hiervoor. Ik heb te maken met een bron die huiverig is om het te delen, laat ik het zo zeggen. Dat is bron één.”

Vage Yvonne

Co-host Mark Koster lijkt ook op de hoogte. “Volgens mij ken ik dit dossier een beetje.”

Yvonne: “Dat zou kunnen dat jij dat weet.”

Mark: “Als dit waar is… Ah, ik weet waar je op doelt. Ik weet ook wie de bron is. Het is voor de luisteraars heel vaag en het spijt ons…”

Yvonne: “Maar je kunt niet zomaar dit zeggen.”

‘Neem telefoon op!’

Mark: “Nee, dit moet je echt… Maar als dit waar is… En ik weet ook door wie dit is ingegeven… Dat is een verschrikkelijk verhaal. Dat is een verschrikkelijk verhaal. En het is ook van een grote achterbaksheid.”

Yvonne: “Zeer zeker, zeer zeker.”

Mark: “Dus Patty, neem gewoon de telefoon op, want we gaan je vragen stellen hierover.”

Yvonne: “Ik niet hoor! Dat doe ik pas als ik bewijs heb!”

Instagram

Patty op Insta:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Patty Brard beter de vlucht naar voren kan nemen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen