Özcan Akyol vindt Twan Huys de mannelijke Yvonne Coldeweijer

Özcan Akyol neemt zijn publieke-omroepcollega Twan Huys te grazen. Hij zet hem neer als de mannelijke Yvonne Coldeweijer en zijn show College Tour als een juicekanaal. “Dit is níks!”

Twan Huys en Özcan Akyol © NPO, SBS

Een oprechte tv-interviewer of een sensatiejournalist? De meningen over Twan Huys zijn verdeeld, al zal hij zijn hele leven worden achtervolgd door dat grote spektakelinterview met Wilem Holleeder, die in College Tour als een soort held werd binnengehaald. Tegenwoordig fungeert zijn talkshow vooral als een soort campagnevehikel voor allerlei politici.

College Juice

Özcan Akyol is inmiddels wel een beetje uitgekeken op College Tour, zegt hij aan tafel bij Vandaag Inside. “Ik vind dat College Tour zo afgegleden. Vroeger kwamen daar nog wel mensen, maar… Ik ben wel gevraagd, maar ik heb bedankt. Ik dacht: ja, nee. Ik ga alleen waar ik echt tot mijn recht kom”, sneert hij.

Het lijkt wel of Twan tegenwoordig Life of Yvonnetje speelt, bitcht Özcan. “College Tour is toch helemaal niks meer? Op een gegeven moment moet je ook stoppen, denk ik. Ze maken er ook steeds meer juice van, want Jutta Leerdam zat er en toen wilde hij alles weten over haar vriend.”

Jutta en Jake

Jutta heeft tegenwoordig een beroemde Amerikaan als vriend: Jake Paul. En daar was Twan wel heel nieuwsgierig naar. “Dan denk ik van: ja, je hebt een van de beste schaatsers van Nederland, vraag even hoe ze traint en hoe ze dat doet. Dan gaat het over haar vriend…”, verzucht Özcan.

Volgens Johan Derksen is het gewoon een plaag. “Iedere krant doet dat. Ik zit vanmorgen de krant te lezen en dan heb je weer Erland en zijn vriendin. Joh, val die mensen er niet mee lastig. Als ik alle problemen thuis hier uit de doeken zou moeten doen, dan kwam je helemaal niet meer aan het woord.”

Hypocriet

‘Val die mensen er niet mee lastig.’ Zal Johan dit ook tegen Wilfred Genee gezegd hebben toen hij live in Vandaag Inside de meest ranzige parkeerplaatsdirt over Martien Meiland voorlas?

Over tv-juice gesproken… Zelfs Yvonne Coldeweijer vond dat te ver gaan.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen