Wilfred Genee krijgt straf van Yvonne Coldeweijer: ‘Dit is niet chic’

Wilfred Genee krijgt een tik op de vingers van Yvonne Coldeweijer voor het voorlezen van sleaze and dirt over Martien Meiland. “Ik vind het zelf niet zo heel chic. En het is matig boeiend.”

Wilfred Genee en Yvonne Coldeweijer © SBS, YouTube

Het is nu een paar weken geleden dat Wilfred Genee zich voor het karretje van de boze anti-Meiland-tandem Caroline van Eeden en Valérie Lempereur liet spannen en hun vuige sleaze and dirt over Martien Meiland voorlas. Over dat hij vroeger afwerkplekken bezocht bij parkeerplaatsen. Iets dat zijn kinderen natuurlijk helemaal niet willen weten.

Domme Wilfred

Zou juicekoningin Yvonne Coldeweijer dit hebben gebracht? “Nee, ik denk het niet. Ik vind het niet zo heel sympathiek om te doen. Je weet dat zo iemand op dat moment uit de kast kwam, die was dingen aan het experimenteren”, zegt ze in haar spraakmakende podcast De Juice Show.

Ze vervolgt: “En verder… Op het moment dat Martien ook toegaf in de media van: ‘Ja, het klopt eigenlijk wel’, had ik ook zoiets van: nu komt Wilfred echt heel dom over.”

‘Is geen juice!’

Co-host Mark Koster begrijpt niet dat Wilfred zich hiervoor leent. “Nou het komt over als iets… Kijk als die Valérie nou had uitgezocht dat die Meilandjes een groot stuk hebben gefraudeerd bij dat dhateau, dát vind ik interessant. Dan heb je wat en dat staat en dat is ook strafbaar, zou strafbaar kunnen zijn. Maar parkeerplaatss*ks is voor mij…”

Yvonne: “Hij doet er niemand kwaad mee. En dat is geen juice ofzo op zich.”

Mark: “Nee precies, daarom dacht ik aan jou. Had je het gebracht? Stel die Valérie was bij jou gekomen…”

‘Niet zo chic’

Yvonne twijfelt. “Misschien een bijzin ofzo. Nou, ik denk het niet. Ik vind het zelf niet zo heel chic. Maar ik zeg niet dat ik uit principe het niet had gebracht. Ik vind het gewoon matig boeiend.”

Ze vervolgt: “Misschien als iemand een keer had gezegd van: ‘Martien heeft ook nooit s*ks’, dan had ik dán gezegd – als ik dat had geweten – van: ‘Nóu, vroeger heb ik wel eens wat dingetjes in de Twingo gedaan.’ Snap je? Zo. Maar niet van: o, dit is de onthulling van mijn boek!”

Life of Wilfred

Mark vindt het een kleine misser van Wilfred. “Maar hij las het ook echt zo voor. Ik vond het echt heel… Life of Wilfred. Hij ging er echt zo voor zitten. Dus ik ging er ook voor zitten. Ik dacht: nou, nu komt het. Nu komt de onthulling over van: de Meilandjes hebben echt die Fransen genaaid en die mensen niet betaald.”

“Maar parkeerplaatss*ks, twintig jaar daarvoor. Ik vind het niks…”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen