Waarom brak Linda de Mol juist haar linkerenkel? ‘Geen toeval’

Linda de Mol valt half uit elkaar: vlak na het breken van haar rechterhand, heeft ze vorige maand ook nog eens haar linkerenkel gebroken. Maar waarom niet haar rechterenkel? “Dit is geen toeval.”

Linda de Mol © NPO

Zoveel miljoenen op de bank, maar nog steeds zoveel misère: het zit Linda de Mol allemaal niet mee. Critici vinden het zwak dat ze weer met een vent op de bank zit die haar keihard heeft bedrogen en, erger nog, die vervolgd wordt wegens verkrachting. En ondertussen breekt ze na haar rechterhand ook nog eens haar linkerenkel.

Linda’s universum

Linda was vorige maand gezellig bij haar vriendin Jildou van der Bijl op visite en toen ging het mis. “Ik zag het afstapje niet”, vertelde ze. “Ik weet niet wat het universum mij wil zeggen: misschien dat ik rust moet nemen?”

Nou, nee, sneert Yvonne Coldeweijer. Zij is zo attent geweest om de vraag van Linda te beantwoorden. Volgens haar is het gewoon een soort karma. Maar moeten we voor vragen over het universum eigenlijk niet bij een gerenommeerde paragnost zijn? Gelukkig zit weekblad Party er bovenop; zij belden met het bekende medium Thomas Woolthuis.

Linkerenkel

Thomas legt uit dat het geen toeval is dat Linda juist haar linkerenkel heeft gebroken. “Dat Linda haar enkel in haar linkervoet heeft gebroken, wijst op haar gevoelskant, want links zit het gevoel. Ik vertaal het zo dat haar energielevel te laag is. Het kan zijn dat ze momenteel minder sterk is vanwege haar omstandigheden.”

En iedereen maar denken dat Linda zich gewoon willekeurig verstapt heeft. Nee, die vrouw is dus gestruikeld over haar energielevel. Afschuwelijk. “Linda mist kracht, dat interpreteer ik uit de breuk in haar linkervoet.”

‘De rek is eruit’

Maar eh, die handbreuk zat toch juist weer rechts? Had ze toen misschien weer te veel energie? “Rechts is de rationele kant, de wilskracht. Wie rechts iets breekt, scheurt of bezeert, laat op die manier soms zien dat het moreel ook een knauw heeft gehad.”

Ah, nu is het duidelijk. Maar goed: wat wil het universum nou tegen Linda zeggen? “Linda krijgt een duidelijke boodschap van het universum dat ze rustiger aan moet doen. Ze is succes gewend, maar dat zal ze in de mate van vroeger niet meer krijgen. De rek is er een beetje uit.”

Botbreuken

Linda zal blijven werken, ‘maar op een ander niveau dan voorheen’, aldus Thomas. “Ik zie een nieuw tv-programma voor haar in het verschiet liggen, maar dat zal maar kort op de buis zijn, ik weet niet exact waarom.”

Tot slot: kan Linda een vaste stoel reserveren in de gipskamer of is het nu wel klaar? “De botbreuken zijn nu wel voorlopig voorbij.”

Wat een opluchting.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het relevant om paragnosten aan het woord te laten over de botbreuken van Linda de Mol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen