Yvonne over botbreuk Linda de Mol: ‘Duidelijke hint van universum’

Het zit Linda de Mol ook niet mee: de SBS 6-ster heeft haar linkerenkel gebroken. “Ik weet niet wat het universum mij wil zeggen”, reageert ze. Volgens Yvonne Coldeweijer is het nogal duidelijk…

Yvonne Coldeweijer en Linda de Mol © YouTube

Linda de Mol heeft afgelopen weekend alle headlines gehaald met het nieuws dat ze na het middenhandsbeentje in haar rechterhand nu ook haar linkerenkel heeft gebroken. Ze maakte woensdagavond een lelijke val toen ze thuis op bezoek was bij Jildou van der Bijl en is toen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Botbreuken

Het was echt pijnlijk, vertelt Linda op haar eigen website. “Ik zag het afstapje niet. Superlieve mensen van de ambulance hebben mij naar Hilversum gebracht, omdat ik echt even out ging door de pijn en niet op allebei mijn voeten kon staan.”

Ze kan door de breuk in haar rechterhand niet echt makkelijk op krukken lopen. “De vraag is of ik eind augustus wel de trap af kan tijdens Miljoenenjacht. In ieder geval niet op hakken. Ik weet niet wat het universum mij wil zeggen: misschien dat ik rust moet nemen?”

Yvonne reageert

Yvonne Coldeweijer stelt dat Linda continu heel handig onvermeld laat dat ze gewoon weer samen is met de omstreden Voice-bandleider Jeroen Rietbergen. “Wat Lin niet op haar website vermeldt, is dat ze, volgens een spion, in een rolstoel het ziekenhuis uit werd geduwd door niemand minder dan Vieze Jeroentje. 👀”

Over de opmerking van Linda dat ze niet weet wat het universum haar wil zeggen, sneert Yvonne: “Ja, wat zou dat nou toch zijn? 😂”

‘Luister naar universum!’

Een spion van Yvonne: “Haha, het universum wil haar duidelijk zeggen dat ze Vieze Jeroen moet elimineren uit haar leven. EN NU ECHT. Mijn moeder heeft ook zoiets gehad. Na drie botbreuken snapte ze de hint van het universum en vroeg ze een scheiding aan. Sindsdien heeft ze nooit meer iets gebroken… Luister altijd naar het universum Lin, just saying…”

Yvonne: “Just sayin Lin. 🤣🤣🤣”

Met hem breken

Wat denkt een andere spion dat het universum tegen Linda wil zeggen? “Dat ze haar poot stijver moet houden. 🤪”

Yvonne: “Ze moet met hem breken denk ik. 😂”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen