Songfestival-meid Mia Nicolai voor schut gezet in RTL Boulevard

Mia Nicolai, bekend van het valszingende Songfestival-stelletje Mia & Dion, loopt een flinke deuk in haar imago op door een zwaar ongeloofwaardig TikTok-filmpje. “Dit is een Dotannetje.”

Lex Uiting en Aran Bade © RTL

Aan de schandpaal genageld worden door de juicekanalen is één ding, maar als ’s lands meest bekeken showrubriek er dan ook nog overheen komt, heb je het wel héél bont gemaakt. Mia Nicolai staat nu voor de ganse natie voor schut met een compléét ongeloofwaardig TikTok-filmpje, waarin ze net doet alsof haar muziek viral gaat.

‘Ik luister Mia!!!’

Mia heeft nog minder Instagram-volgers dan Luuk Ikink, maar doet net alsof ze een soort wereldster is met internationale allure. Ze heeft een TikTok-filmpje gepubliceerd dat op het moment van schrijven 9.000 keer is aangeklikt. “Pardon, sorry, waar luister je naar?”, vraagt ze in het Engels aan iemand die in Londen over straat loopt.

De passant in kwestie begint daarop te giechelen: “Ik luister naar Loop van Mia Nicolai.”

Mia: “O, nice, heel erg bedankt. Fijne dag nog!” En dan in de camera: “Hahaaaa!”

Superoren

Mia vertelt vervolgens dat ze door de koptelefoon van die dame heen kon horen dat ze naar haar aan het luisteren was. “Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik had misschien moeten zeggen dat ik het was, maar anyway: ze luistert naar mijn liedje.”

Dus Mia kan in een drukke straat op vijf meter afstand horen wat één of andere griet luistert via haar koptelefoon. Dat is echt volstrekt onmogelijk, tenzij je een paar superoren hebt. Daar was tijdes het Songfestival in elk geval niet veel van te merken. “Ik huil hoe dit in scène is gezet, wat iconic“, gieren de mensen onder het TikTok-filmpje.

Juice en Boulevard

De juicekanalen vinden dit zeer cringe en ook Aran Bade, de RTL Boulevard-verslaggever die gelukkig steeds valser wordt, sluit zich daarbij aan. “Ja, ik zit vol ongeloof hiernaar te kijken. Wat is dit? Waarom in het Engels?”, roept hij in de showrubriek op RTL 4.

Aran vervolgt: “Ik geloof hier helemaal niks van. Bizar. Ja, ik denk dat ze gewoon… Zij kennen elkaar ook volgens mij. Ze volgen elkaar ook, dat hebben we uitgezocht. Als het echt niet waar is, waarom doe je dit? Dit is een Dotannetje, ja.”

Filmpje

Het filmpje van Mia, oordeel zelf:

@mianicolai_music I GOT NERVOUS!!!!! #loop #newmusic ♬ Loop (Chorus) – Mia Nicolai

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mia Nicolai heeft slechts 50 duizend volgers, maar treft op straat in Londen met iemand die toevallig haar liedje luistert. Bullshit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen