Mia Nicolai afgekat in VI: ‘Echt zó hautain met haar kookwekker!’

Mia Nicolai is flink afgekat door de mannen van Vandaag Inside door haar bizarre actie om een kookwekker te zetten tijdens een tv-interview. “Waarom is zij zo hautain en arrogant?!”

Mia Nicolai en René van der Gijp © RTL, SBS

De kans is klein dat mensen na haar gênante Songfestival-debacle nog wat van Mia Nicolai willen horen, dus ze mag van geluk spreken dat RTL Boulevard deze week interesse toonde in haar nieuwe liedje. Ze maakten een afspraak voor een interview op afstand, maar Mia had – zonder te overleggen – zelf een kookwekker gezet om het interview te timen.

Zinloze affaire

Toen die kookwekker afging, wilde Mia verder niets meer zeggen. “Bizar man”, reageert René van der Gijp in de seizoensafsluiter van Vandaag Inside.

Hélène Hendriks grappend: “Dat ga ik nu wel overwegen. Even wekkertje zetten en als hij afgaat? Klaar!”

Het is ongekend, vindt Johan Derksen. “Wie denkt dat meisje in godsnaam dat ze is? Dat meisje kan absoluut niet zingen, ze wil nu solo verder, maar dat is een zinloze affaire, want ze heeft geen enkele soul in haar stem. Dan zet ze een eierwekkertje neer van: zolang mag een journalist haar een paar vraagjes stellen. Nou, dan red je het niet in dit wereldje, hè?”

‘Dacht dat het grap was!’

Wilfred Genee draait al lang mee in de mediawereld, maar zoiets heeft hij nog nooit gezien. “Ik geloofde het eerst niet. Ik dacht dat het een grap was.”

Hélène: “Je denkt bij jezelf: is er dan niemand in haar omgeving die zegt: ‘Dat kun je beter niet doen’, want ik denk dat er helemaal geen kwade bedoelingen achter zitten. Ze had een dure studio gehuurd en ze wilde daar optimaal gebruik van maken.”

Johan: “Heeft ze niet genoeg draaien om de oren gehad? Heeft ze er nog niet van geleerd? Moet ze dan nog hautain en arrogant zijn?”

‘Steeds gekker’

René begrijpt niet waarom die Songfestival-meid zo raar doet met haar kookwekker. “Dan zeg je toch gewoon vooraf tegen die Aran van: ‘Laten we er vijf of zes minuutjes van maken.’ Het wordt steeds gekker, joh. Het wordt steeds gekker.”

Johan: “Kinderen die in de muziekwereld niets betekenen meten zich een houding aan. Het is stuitend.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wordt Mia Nicolai óóit een B-artiest of blijft ze een C-artiest?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen